Glazen schuifwand met roeden

Wilt u de perfecte buitenruimte creëren aan uw woning? Laat uw veranda dan voorzien van een op maat gemaakte glazen schuifwand met roeden. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenomgeving, met deze tijdloze toevoeging aan uw woning. Op warme zomerdagen kunt u verkoeling opzoeken onder uw veranda, terwijl u tijdens koude winterdagen op volledige bescherming tegen harde wind en regen kunt rekenen. De grenzen binnen uw binnen- en buitenruimtes vervagen compleet, door een overkapping met glazen schuifwand met roeden te laten plaatsen. Bent u klaar om de charme van ieder seizoen te omarmen? Dan gaat EG Veranda graag voor u aan de slag!

  • Een stijlvolle upgrade voor iedere buitenruimte
  • Professioneel en transparant advies
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering

Waarom een glazen schuifdeur met roeden?

Een glazen schuifdeur met roeden geeft iedere veranda of overkapping een stijlvolle uitstraling en maakt het mogelijk om uw ruimte (deels) open te zetten of juist af te sluiten. Of het nu regent, waait of stralend weer is, met onze glazen schuifwand met roeden blijft u beschermd en kunt u toch van het buitenleven blijven genieten. Bovendien bieden de roeden een verfijnde uitstraling en extra karakter aan uw buitenruimte. Een glazen schuifdeur met roeden is bij EG Veranda in 3 t/m 6 sporen, oftewel rails die geschikt zijn voor openingen met een maximale breedte van 6050 millimeter, te verkrijgen. Met de keuze uit helder of privacy glas en drie verschillende framekleuren, kunt u bij ons altijd uw perfecte glazen schuifdeur met roeden samenstellen. Haal nu alles uit uw veranda of tuinoverkapping!

Bekijk onze glazen schuifwanden
Maatwerk glazen schuifwand met roeden
Glazen schuifdeur met roeden

Maatwerk glazen schuifwand met roeden

Alle kwalitatieve producten van EG Veranda worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Zo past uw nieuwe glazen schuifwand met roeden niet alleen perfect bij de moderne uitstraling van uw woning, maar profiteert u ook van de snelste levertijden. Met onze glazen schuifwanden kunt u vanuit uw veranda op elk moment van de dag genieten van het buitenleven. De fijnste herinneringen maakt u namelijk in deze tijdloze ruimte. Sluit uw veranda stijlvol af, zonder in te leveren op de lichtinval en het uitzicht op uw omgeving. Wanneer u van meer privacy houdt, kunt u er ook voor kiezen om een glazen schuifwand donkerglas te plaatsen. Ziet u het niet zitten om de glazen schuifwand met roeden zelf te monteren? Geen zorgen! Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs voor een vakkundige montage. Zo nemen wij al het werk uit handen en hoeft u alleen van de unieke voordelen te genieten. Verrijk uw woning nu met de producten van EG Veranda!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Upgrade uw woning met EG Veranda

Bij EG Veranda vindt u alles om binnen en buiten met elkaar te verbinden. Maak uw veranda compleet door een glazen schuifwand met roeden te laten plaatsen. Wilt u gedurende het jaar helemaal beschut zitten? Dan kunnen wij ook luxe zonwering plaatsen. Wij helpen u graag verder met hoogwaardige upgrades aan uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Haal alles uit het buitenleven en kies voor deze stijlvolle toevoeging.

Contact opnemen
Upgrade uw woning met EG Veranda

Glazen schuifwanden

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!