Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur past in elk interieur. Bij EG veranda kunt u zelf een stalen scharnierdeur samenstellen zodat deze perfect aansluit bij uw stijl. Of u nu een stalen scharnierdeur op maat zoekt voor in uw kantoor, woning of andere ruimte, het is allemaal mogelijk. Een stalen scharnierdeur in een bestaand kozijn plaatsen? Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in!

  • Een stijlvolle upgrade voor iedere ruimte
  • Professioneel en transparant advies
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering

Stalen scharnierdeur met kozijn

Een stalen scharnierdeur van EG veranda kan over het algemeen geplaatst worden in elke standaard deuropening. Wij kunnen een stalen scharnierdeur met kozijn plaatsen, dit zorgt voor een mooi geheel. Uiteraard werken we het altijd netjes af.

Onze stalen scharnierdeuren zijn niet gemaakt van staal maar aluminium. De stalen look wordt gecreëerd door de afwerkingen op het aluminium. Onze stalen scharnierdeur met kozijn is niet te onderscheiden van een echte stalen scharnierdeur. Doordat bij onze scharnierdeuren aluminium wordt gebruikt, zijn ze bestand tegen corrosie en slijtage. De deuren vereisen minimaal onderhoud en zijn duurzaam.

stalen scharnierdeur
Stalen scharnierdeur

Stalen scharnierdeur in bestaand kozijn

Heeft u een bestaand kozijn waarin de stalen scharnierdeur geplaatst moet worden? In ons adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden. Onze stalen scharnierdeuren worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek waardoor er veel mogelijk is qua maten, kleuren en stijlen. In overleg kunnen we uw deur aanpassen aan uw specifieke eisen en een stalen scharnierdeur in een bestaand kozijn plaatsen. Plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Plan een adviesgesprek

Levertijden stalen scharnierdeur op maat

Omdat een stalen scharnierdeur op maat gemaakt wordt in onze eigen fabrieken hanteren wij geen vaste levertijden. Maar in onze eigen fabriek hebben wij de volledige controle over onze productie waardoor onze levertijden sneller zijn dan de gemiddelde levertijden van concurrenten. Daarnaast weten wij als geen ander alles over onze producten en kunnen wij u voorzien van een passend advies. Alles fabriceren in onze eigen fabriek betekent ook dat we onze stalen scharnierdeur op maat tegen een scherpe en eerlijke prijs kunnen aanbieden. Dit geldt ook voor onze andere producten zoals glazen schuifwanden, veranda’s, buitendeuren, etc.

Een stalen scharnierdeur bestellen?

Wilt u een stalen scharnierdeur op maat laten maken voor uw kantoor, woning of andere commerciële ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken. Na het gesprek passen we de offerte aan op de wensen die we hebben besproken. Gaat u akkoord dan sturen we u een opdrachtbevestiging met alle relevante informatie. Op het afgesproken moment leveren uw stalen scharnierdeur op maat.

Nog vragen over onze stalen scharnierdeuren of onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Meer dan alleen stalen scharnierdeuren

Glazen schuifwanden

Terrasoverkapping met zonwering
Houten overkapping met glazenschuifwanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!