Dealer EG vooraanzicht

Waarom dealer worden van EG Veranda?

We zijn erg trots op ons ruime productassortiment en produceren alles in eigen beheer op meerdere locaties. Hierdoor kunnen we onze klanten topkwaliteit maatwerk bieden voor een goede prijs. Doordat we alles in eigen beheer hebben kennen we onze producten tot in detail. Die kennis brengen we over op onze dealers, zodat ook zij hun klanten van passend advies kunnen voorzien.

Het liefst voorzien we iedereen van onze producten, want iedereen verdient een perfecte buitenruimte. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Maar met jou als dealer komen we weer een stap dichterbij. Enthousiast? Doe een aanvraag om dealer te worden.

Ik wil dealer worden

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u het antwoord op de vragen die we vaak krijgen over het dealerschap bij EG Veranda. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten.

Hoe kan ik dealer worden van EG Veranda?

Om dealer te worden van EG Veranda kun je contact met ons opnemen via het formulier op onze dealer worden-pagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er specifieke vereisten om dealer te worden?

Ja, we hebben bepaalde criteria waaraan dealers moeten voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vereisten.

Welke producten biedt EG Veranda aan voor dealers?

Als dealer heb je toegang tot ons volledige assortiment veranda’s, glazen schuifwanden, aluminium kozijnen, zonweringen, lamellendaken, pergola’s en andere buitenoplossingen van hoogwaardige kwaliteit.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van nieuwe producten en updates?

We houden onze dealers regelmatig op de hoogte van nieuwe producten en updates via e-mail en ons dealerportaal. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zijn er trainingsmogelijkheden beschikbaar voor dealers?

Ja, we bieden uitgebreide trainingen aan voor onze dealers, zodat ze goed op de hoogte zijn van onze producten en kunnen profiteren van optimale verkoopvaardigheden.

Wat zijn de voordelen als je dealer bent van EG Veranda?

Als dealer geniet je van voordelen zoals exclusieve kortingen, marketingondersteuning en toegang tot ons deskundige team voor technische ondersteuning.

Hoe verloopt het bestelproces voor dealers?

Het bestelproces voor dealers is eenvoudig en efficiënt. Na het plaatsen van een bestelling, zorgen wij voor een snelle levering en ondersteuning gedurende het hele proces.

Hoe kan ik technische ondersteuning krijgen als dealer?

Technische ondersteuning is beschikbaar via onze klantenservice en ons online portal. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

Ook EG dealer worden?

Doe een aanvraag, dan nemen wij contact op!

x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!