Lamellendaken

Op zoek naar een veelzijdige overkapping voor uw tuin? Met een lamellendak heeft u een sfeervolle plek waar u heerlijk kunt zitten. De hoeveelheid zon bepaalt u zelf met slechts één druk op de knop.

De lamellendaken van EG Veranda worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. We produceren elk detail met de grootste zorg, zodat alles perfect aansluit op uw wensen. Naast functioneel is een lamellendak ook erg stijlvol. Het draagt bij aan de uitstraling van de omgeving. En om het onderhoud hoeft u zich niet druk te maken, want de lamellendaken van EG zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

  • Op maat gemaakt
  • Soepele geautomatiseerde bediening
  • Variabele hoekinstelling tot 90 graden
  • Stijlvol ontwerp
  • Onderhoudsarm

Onze lamellendaken

Niet zeker wat u nodig heeft?

Meneer met zwart haar en blauwe sweater met witte broek

Laat onze specialisten u helpen! Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Plan adviesgesprek

Lamellendaken

Op zoek naar een veelzijdige overkapping voor uw tuin? Met een lamellendak heeft u een sfeervolle plek waar u heerlijk kunt zitten. De hoeveelheid zon bepaalt u zelf met slechts één druk op de knop. De lamellendaken van EG Veranda worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het gebruik van hoogwaardig aluminium zorgt voor een lichtgewicht structuur die tegelijkertijd sterk en weerbestendig is. Naast functioneel is een lamellendak ook erg stijlvol. Het draagt bij aan de uitstraling van de omgeving. En onderhoud? Daar hoeft u zich niet druk om te maken, want de lamellendaken van EG zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Lees meer
Product lamellendaken zithoek zij aanzicht
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!