Zonwering

Met de zonwering van EG Veranda houdt u uw veranda of overkapping heerlijk koel. Zo zit u er op zonnige dagen beschut bij en blijft ook de temperatuur in uw woonkamer aangenaam. Laat de zonwering uitrusten met zonnesensoren, zodat u automatisch aanpassingen kunt laten doen op basis van het weer of bedien de zonwering met uw smartphone.

In onze fabriek gebruiken we milieuvriendelijke materialen en zijn de productieprocessen duurzaam ingericht. U geniet dus niet alleen van hoogwaardige zonwering, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

  • Klimaatbeheersing op maat
  • Slimme automatisering
  • Duurzame materialen en productie
  • Aantrekkelijk ontwerp en personalisatie

Onderdak­zonwering

Onderdakzonwering transformeert uw veranda in een comfortabele plek. Ons systeem, gemonteerd onder het dak van uw veranda, biedt nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor u beschermd bent tegen hoge temperaturen op warme zomerdagen en tegen koudere weersomstandigheden in de andere seizoenen. Er zijn diverse ontwerpen en kleuren mogelijk, zodat de onderdakzonwering naadloos integreert met de omgeving. Het resultaat is een veranda die niet alleen beschermt tegen de elementen maar ook een verfijnde uitstraling toevoegt aan uw leefruimte.

Lees meer

Ritsscreen

De ritsscreens van EG Veranda bieden uitstekende bescherming tegen de zon en andere weersinvloeden, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging zijn aan elke veranda. Wat onze ritsscreens onderscheidt, is het feit dat we ze volledig op maat maken, met aandacht voor uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een particuliere woning, bedrijfsruimte of een specifiek project, we streven ernaar om perfect passende ritsscreens te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos integreren met de omgeving.

Lees meer

Bovendak­zonwering

Maak uw veranda extra comfortabel met de geavanceerde bovendakzonwering van EG Veranda. We plaatsen dit systeem boven op uw veranda. Het biedt nauwkeurige temperatuurregeling, zodat u kunt genieten van een verkoelend briesje op warme zomerdagen en bescherming tegen koudere weersomstandigheden in de herfst en winter. Er zijn diverse ontwerpen en kleuren mogelijk, zodat de zonwering naadloos integreert met uw huis. Het resultaat is een veranda die niet alleen beschermt tegen de elementen maar ook een verfijnde uitstraling toevoegt aan uw leefruimte.

Lees meer
Onderdakzonwering zwart zij aanzicht
Ritsscreen zwart voor aanzicht
Zwarte boven dak zonwering boven aanzicht.
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!