De glazen schuifwanden van EG

Wilt u altijd kunnen genieten van uw veranda of tuinoverkapping, ook als het koud is, hard waait of regent? Laat glazen dan schuifwanden plaatsen. Hiermee sluit u de veranda af, maar komt er nog steeds veel licht binnen en behoudt u tegelijkertijd uw uitzicht.

Met een stijlvolle glazen schuifwand zit u altijd beschut onder uw overkapping. De glazen schuifwanden van EG Veranda worden op maat geleverd, zijn in onze eigen fabriek geproduceerd en daardoor altijd snel leverbaar.

  • Direct uit eigen fabriek
  • Beglazing van gehard glas
  • Laagste prijsgarantie
  • Levertijd van 2 tot 3 weken
  • Persoonlijke service

3 spoor | glazen schuifwand

De 3 spoor glazen schuifwand van EG Veranda heeft zoals de naam zegt 3 rails en is geschikt voor afmetingen tot 3.050 millimeter breed. De 3 glazen panelen bewegen elk over een eigen spoor. De glazen schuifwanden zijn 90 centimeter tot 103 centimeter breed. Om uw glazen schuifwand helemaal naar wens te maken bieden we diverse opties. Zo kunt u kiezen uit helder glas of privacyglas. De beschikbare kleuren voor het frame zijn crème (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Daarnaast kunt u de 3-spoors glazen schuifwand laten voorzien van handvatten, meenemers, een slot (alleen in combinatie met meenemers) en tochtstrips.

Lees meer

4 spoor | glazen schuifwand

Een glazen schuifwand met 4 rails bestaat uit 4 glazen panelen die elk over een eigen spoor bewegen. De wand is geschikt voor openingen tot 4.050 millimeter breed. De breedte van het glas is afhankelijk van de breedte van de opening. Zo hebben wij glazen schuifwanden van 90 centimeter breed, maar ook van 103 centimeter. Voor de afwerking van de schuifwand kunt u kiezen uit diverse opties. De beschikbare kleuren voor het frame zijn crème (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Daarnaast kunt u de 4 spoor glazen schuifwand onder andere laten voorzien van handvatten, meenemers, een slot (alleen in combinatie met meenemers) en tochtstrips.

Lees meer

5 spoor | glazen schuifwand

De 5 spoor glazen schuifwand is geschikt voor openingen tot 5.050 millimeter breed. De wand bestaat uit 5 glazen schuifwanden die elk afzonderlijk over een eigen spoor bewegen. De breedtes van de glazen schuifwanden verschillen tussen de 90 en 103 centimeter. Voor het frame van uw glazen schuifwand kiest u uit de kleuren crème (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Voor het glas heeft u keuze uit helder glas of privacyglas. Daarnaast is het onder andere mogelijk om de schuifwand te voorzien van handvatten, meenemers, een slot (alleen in combinatie met meenemers) en tochtstrips.

Lees meer

6 spoor | glazen schuifwand

Een 6 spoor glazen schuifwand is geschikt voor openingen tot maximaal 6.050 millimeter breed. De glazenschuifwand bestaat uit 6 glazen panelen die afzonderlijk van elkaar over een eigen spoor bewegen. De breedte van de glazen schuifwanden loopt uiteen van 90 tot 103 centimeter. Laat uw 6 spoor glazen schuifwand helemaal naar wens afwerken. Naast helder glas kunt u bijvoorbeeld kiezen voor privacyglas. Het frame leveren we in 3 kleuren: crème (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Andere opties zijn het toevoegen van onder andere handvatten, meenemers, een slot (alleen in combinatie met meenemers) en tochtstrips.

Lees meer
Glazen schuifwanden zwarte rails zij aanzicht.
4 spoor glazen shuifwand zwart
5 spoor zwart glazen schuifwanden overzicht
6 spoor glazen schuifwanden zwart overzicht
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!