Cubo Line veranda

Gaat uw voorkeur uit naar een veranda met een robuuste uitstraling? Kies dan voor de Cubo Line met zijn kubistische kenmerken en extra brede staanders. De Cubo Line veranda is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen. Het duurzame 6063-T6 aluminium dat we voor deze veranda gebruiken is 5 millimeter dik. De bevestigingsmaterialen voldoen aan diverse DIN-specificaties, waardoor de constructie altijd veilig en solide is.

De poedercoating van 80 micrometer zorgt niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling, maar biedt ook bescherming tegen alle weersomstandigheden. De vierkante staanders van 200 x 250 millimeter zorgen voor een robuuste basis. De Cubo Line veranda is voorzien van een goot met een breedte van 203 millimeter en liggers van 55 x 122 millimeter.

De Cubo Line is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer functioneel. Met een maximale dikte van 32 millimeter voor het glas of polycarbonaat, een maximale diepte van 4500 millimeter en een maximale overstapping van 7000 millimeter, is deze veranda erg veelzijdig. De Cubo Line veranda is kortom de perfecte combinatie van vorm en functie, waarmee u uw buitenruimte transformeert tot een oase van stijl en comfort.

  • Voordelen
  • Specificaties
6063-T6 aluminium
80Mp poedercoating
Rechte goot
Vierkante staanders
Moderne uitstraling
Model Cubo Line
Aluminium dikte 5 mm
Aluminium samenstelling 6063-T6 aluminium
Bevestigingsmaterialen volgens diverse DIN-specificaties
Poedercoating 80Mp poedercoating
Vierkant staanders van 200 x 250 mm
Breedte goot 203 mm
Liggers 55 x 122 mm
Maximale glas/polycarbonaat dikte 32 mm
Maximale diepte 4500 mm
Maximale overstapping 7000 mm
Cubo line zij aanzicht van veranda met glazen schuifwanden en glazen boven dak Cubo line veranda zwart zij aanzicht Cubo Line zwarte screen en witte veranda aan woning bevestigd Cubo Line vanuit binnen aanzicht donker getinte ramen. Cubo line zwarte schuifwand glazen schuifdeur Cubo line boven aanzicht van glazen boven dak Cubo line schuin aanzicht van zwarte veranda Cubo line voor aanzicht van zwarte veranda met glazen schuifdeuren Cubo line glazen schuifwand boven dak Cubo line zij aanzicht zwarte veranda aan wand bevestigd Cubo line veranda zonder schuifwanden met galzen boven dak en tuin set Cubo line witte veranda met screen en glazen boven dak

Dit kunt u verwachten

Werkwijze

Offerte aanvraag witte logo

1. Offerte aanvraag

Overweegt u de aanschaf van een veranda? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen advies en meneer met blauwe blouse
Advies gesprek witte logo

2. Gratis adviesgesprek en inmeten bij u thuis

Na uw akkoord op de offerte maken we (alleen bij montage door ons) een inmeetafspraak.

Adviesgesprek en inmeten meetlint geel
Materialen kiezen witte logo

3. Materialen kiezen

U maakt een keuze voor de materialen van uw veranda. Indien nodig geven we hierbij graag advies.

Materialen kiezen mannen zijn aan het inladen
vakkundige installatie witte logo

4. Vakkundige installatie

U hoort van ons wanneer we de veranda kunnen monteren. Op de afgesproken datum komen we de veranda plaatsen.

Installatie EG veranda montage
nazorg en garantie witte logo

5. Nazorg en garantie

Heeft u na de plaatsing nog vragen? Dan staan we voor u klaar. U heeft 5 jaar garantie.

Nazorg en garantie meneer met licht baluwe polo en bril

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u het antwoord op de vragen die we vaak krijgen over de Cubo Line veranda’s. Zit het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen een veranda, een terras en een serre?

Een veranda en serre lijken veel op elkaar. Een veranda is meestal een overkapping zonder zijwanden die aan de voorkant, zijkant of achterkant van een huis geplaatst kan worden. Een serre bevat naast een dak ook wanden en bestaat vaak voor een groot deel uit glas in combinatie met een metalen of aluminium frame. Voor veranda’s worden vaak ook andere materialen gebruikt, zoals hout en kunststof. Een veranda biedt vooral beschutting tegen de zon, regen en andere weersinvloeden, terwijl een serre vaak functioneert als extra leefruimte. Door uw veranda te voorzien van glazen schuifwanden kunt u hier ook een extra leefruimte van maken.

Heb ik een vergunning nodig voor het bouwen van een veranda?

Als de veranda voldoet aan de regels voor het zonder omgevingsvergunning bouwen van een bijbehorend bouwwerk (de categorie waar een veranda onder valt), mag u deze zonder omgevingsvergunning plaatsen. Om problemen te voorkomen is het verstandig om vooraf na te gaan of u een vergunning nodig heeft. Dat kunt u doen bij het Omgevingsloket.

Welk materiaal is het beste voor een veranda?

Elk materiaal heeft voor- en nadelen. Voor onze veranda’s maken we gebruik van aluminium, omdat het een zeer stevig en duurzaam materiaal is. Daarnaast is het vergt het weinig onderhoud en is het een budgetvriendelijke optie.

Hoe kan ik mijn veranda het beste onderhouden?

Een aluminium veranda vereist weinig onderhoud, maar het is wel goed om hem af en toe schoon te maken. Als u uw veranda schoonmaakt kunt u het beste bij het dak beginnen. Verwijder bladeren en ander vuil, spoel het dak schoon en neem het af. Vervolgens maakt u de goot vrij van bladeren en andere zaken die er niet thuishoren. Zo voorkomt u dat de goot verstopt raakt. Het frame kunt u reinigen met lauw water, eventueel met zeep. Gebruik geen producten met ammoniak of sodium, want dat kan het frame beschadigen. Als u een veranda heeft met schuifwanden, vergeet dan niet om ook de geleider van het railsysteem te reinigen, zodat de deuren soepel blijven schuiven.

Kan ik mijn veranda zelf monteren of heb ik een professional nodig?

Als u handig bent en het leuk vindt, kunt u uw veranda zelf monteren. Als u twijfelt of dit lukt is het beter om het aan de professionals van EG Veranda over te laten.

Welke extra functies kunnen aan een veranda worden toegevoegd?

U kunt diverse extra functies toevoegen aan uw veranda. Denk bijvoorbeeld aan led-verlichting, glazen schuifwanden en zonwering.

Is een veranda geschikt voor alle seizoenen?

Als u uw veranda het hele jaar door wilt kunnen gebruiken kunt u er glazen schuifwanden in laten plaatsen. Daarnaast is het verstandig om de veranda te laten voorzien van zonwering, zodat het in de zomer niet te warm wordt. Zo heeft u het hele jaar door een comfortabele plek die de verbinding vormt tussen en woning en uw tuin.

Zijn er milieuvriendelijke opties voor veranda's?

Onze veranda’s zijn gemaakt van aluminium, een zeer duurzaam materiaal. Het is zeer stevig en vergt weinig onderhoud.

Veranda's Inspiratie

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden

Meer veranda’s zien? Bekijk andere veranda’s

Altijd een veranda die volledig aansluit op uw smaak. Advies nodig? Dat geven we u graag tijdens een adviesgesprek.

Plan een adviesgesprek
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!