Dit is EG Veranda

Met de producten van EG Veranda stelt u uw perfecte buitenruimte samen. Veranda’s, lamellendaken, glazen schuifwanden, zonwering en meer: we produceren het allemaal in onze eigen fabriek. Innovatie vinden we daarbij heel belangrijk, daar zijn we continu mee bezig. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Bij al onze producten maken we gebruik van aluminium, een zeer duurzaam materiaal. Van het aluminium dat wij gebruiken wordt 99% gerecycled. Ook tijdens het productieproces is er aandacht voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door het scheiden van afval.

Over EG advies gesprek meneer met blauwe blouse

Kwaliteit uit onze eigen fabriek

Of het nu een veranda of zonwering is, alles wat bij EG vandaan komt, is geproduceerd in onze eigen fabriek. Hier zijn onze vakmensen elke dag hard aan het werk om het allerbeste maatwerk te produceren. Die eigen fabriek brengt voor u mooie voordelen met zich mee: doordat we ze zelf maken kennen we onze producten als geen ander en kunnen we u er tot in detail over adviseren. Maar dat niet alleen: onze levertijden zijn gemiddeld veel korter dan bij andere aanbieders. Een veranda leveren we bijvoorbeeld al in twee weken. Daarvan hebben we er standaard meer dan 3.000 op voorraad. Van glazen panelen zijn dat er zelfs meer dan 10.000. Geen lange wachttijden dus, maar snel genieten van de upgrade aan uw huis.

Plan een adviesgesprek

Wat EG speciaal maakt

Kwaliteit, snelheid en maatwerk zijn drie woorden die EG Veranda typeren. Hier staan we dan ook voor bij alles wat we doen. Sinds de oprichting in 2005 heeft EG Veranda een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Het begon allemaal met de verkoop en het plaatsen van kozijnen. Naast de drie Nederlandse vestigingen volgden vestigingen in Duitsland, België en Canada. Vandaag de dag hebben we 22.000 m2 beschikbaar voor onze productie en opslag en zijn onder andere zonwering, glazen schuifwanden en binnendeuren toegevoegd aan het assortiment. Met ons vakwerk geven we elke buitenruimte een stijlvolle upgrade.

Plan een adviesgesprek
Maatwerk uit eigen fabriek Maatwerk uit eigen fabriek Alles vakkundig geproduceerd op basis van uw eigen wensen.
Snelle levering logo Snelle levering Door onze eigen fabriek zijn onze levertijden gemiddeld zeer snel.
Altijd een eerlijke prijs tag logo Altijd een eerlijke prijs Voor al onze producten vragen we een scherpe en eerlijke prijs.
Professioneel en transparant advies logo Professioneel en transparant advies Onze specialisten verplaatsen zich in uw situatie.

Meer inspiratie?

Bekijk onze socials

facebook youtube instagram pinterest
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!