NULL NULL NULL NULL

De veranda’s van EG

Het mooie aan een veranda? Het vormt een ideale verbinding tussen binnen en buiten. U kunt het hele jaar door van het buitenleven genieten. In de zomer zit u heerlijk beschut, zeker als u de veranda laat voorzien van zonwering. Bovendien blijft uw woonkamer een stuk koeler. Laat uw veranda voorzien van glazen schuifwanden, zodat u er ook tijdens koude winterdagen volop gebruik van kunt maken. Wind, sneeuw en regen, onze veranda’s zijn overal tegen bestand.

Met een veranda van EG Veranda kiest u voor maatwerk, kwaliteit en snelheid. Selecteer het model dat het best bij u past en pas het helemaal naar wens aan. Doordat wij in onze eigen fabriek produceren, is de levertijd slechts twee weken. Het genieten kan dus al snel beginnen!

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Cubo Line

Gaat uw voorkeur uit naar een veranda met een robuuste uitstraling? Kies dan voor de Cubo Line met zijn kubistische kenmerken en extra brede staanders. De Cubo Line veranda is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen. Het duurzame 6063-T6 aluminium dat we voor deze veranda gebruiken is 5 millimeter dik. De Cubo Line is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer functioneel. Met een maximale dikte van 32 millimeter voor het glas of polycarbonaat, een maximale diepte van 4500 millimeter en een maximale overstapping van 7000 millimeter, is deze veranda erg veelzijdig. De Cubo Line veranda is de perfecte combinatie van vorm en functie, waarmee u uw buitenruimte transformeert tot een oase van stijl en comfort.

Lees meer

Primeline R-Plus

Houdt u van stijlvol en modern? Dan is de Prime R-Plus van EG Veranda perfect voor u. De 4 millimeter dikke aluminium constructie, ondersteund door het stevige 6063-T6 aluminium, maakt het een duurzame keuze. Door de rechte goot oogt de Primeline R-plus strak en modern. Dit voegt niet alleen een eigentijds element toe aan de veranda, maar zorgt ook voor een efficiënte afvoer van regenwater. De poedercoating waar we de veranda mee afwerken beschermt het aluminium tegen diverse weersomstandigheden, waardoor de veranda er lang als nieuw uit blijft zien. Het Primeline R-plus model combineert functionaliteit met stijl. Dit maakt het een ideale keuze als u op zoek bent naar een duurzame, maar ook mooie veranda.

Lees meer

Primeline Plus

De Prime Plus veranda kenmerkt zich door de halfronde goot. De Primeline R-plus en de Cubo Line daarentegen, hebben een rechte afwerking. De constructie van de Primeline Plus bestaat uit 4 millimeter dik 6063-T6 aluminium, waardoor de veranda erg robuust en duurzaam is. De poedercoating van 80 micrometer garandeert niet alleen een prachtige afwerking, maar beschermt het aluminium ook tegen weersomstandigheden als regen, wind en sneeuw. Uw veranda blijft er daarom jarenlang als nieuw uitzien. Met een maximale diepte van 7000 millimeter en een overstapping van 6000 millimeter combineert de Prime Plus-veranda functionaliteit met stijl, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een duurzame en mooie veranda.

Lees meer
Cubo Line bovenaanzicht van het glazen boven dak
Prime Line R Plus Veranda overzicht
Prime Line Veranda zwart
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!