Hefschuifpui (woningen)

Met een hefschuifpui haalt u veel licht in huis door de grote ramen. Een hefschuifpui neemt daarnaast geen extra ruimte in beslag bij het openen en kunt u de pui bij mooi weer zo ver openzetten als u wilt. Met een kaderdiepte van 125 millimeter en een vleugeldiepte van 55 millimeter bieden onze hefschuifpuien niet alleen duurzaamheid, maar ook uitstekende thermische isolatie. Het gebruik van 2 millimeter dik aluminium met een thermische onderbreking van 12-20 millimeter vermindert warmteoverdracht aanzienlijk, waardoor het binnenklimaat optimaal blijft.

Deze kozijnen zijn ontworpen voor glas tot 36 millimeter dik, wat bijdraagt aan zowel de isolatie als geluidsreductie. Met maximale vleugelafmetingen van 2600 x 3000 millimeter bieden de kozijnen mogelijkheid voor grootschalige raam- of deurtoepassingen. Ondanks deze omvang ondersteunt het kozijn een maximaal vleugelgewicht van 400 kilo.

De minimale thermische isolatie van 3,23 W/mK laat de energiezuinigheid van de kozijnen zien. Kortom, de aluminium kozijnen voor een hefschuifpui van EG combineren uiterlijk, duurzaamheid en thermische prestaties en vormen een moderne en functionele oplossing voor uw woning.

  • Voordelen
  • Specificaties
Speciaal voor woningen
Isolerend vermogen
Innovatief design
Licht en sterk
Milieuvriendelijk
Kaderdiepte 125 mm
Vleugeldiepte 55 mm
Aluminiumdikte 2 mm
Thermische onderbreking 12-20 mm
Maximale glasdikte 36 mm
Maximale vleugelafmetingen 2600 x 3000 mm
Maximaal vleugelgewicht 400 kg
Minimale thermische isolatie 3,23 W/mK
hefschuifpui HS55T zij aanzicht hefschuifpui HS55T voor aanzicht keuken en eettafel

Voordelen aluminium hefschuifpui

Een aluminium hefschuifpui zorgt ervoor dat er veel natuurlijk licht in uw woning valt, daarnaast kunt ook genieten van een panoramisch uitzicht op uw tuin. Het kiezen voor een hefschuifpui van aluminium biedt daarnaast nog extra voordelen:

  • Een aluminium hefschuifpui is duurzaam omdat dit materiaal bestand is tegen corrosie en verschillende weersomstandigheden.
  • Aluminium hefschuifpuien zijn kleurvast en gemakkelijk schoon te maken. Met minimaal onderhoud blijft uw hefschuifdeur er jarenlang als nieuw uitzien.
  • De uitstraling van een aluminium hefschuifpui is stijlvol en modern, dit past zowel bij een traditionele als moderne architectuur.

Op maat gemaakte hefschuifdeur

De hefschuifdeuren van EG Veranda zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Al onze producten worden gemaakt in onze eigen fabriek waardoor wij rekening kunnen houden met uw voorkeuren. Daarnaast bieden wij een montage service aan, zo kunt ervoor kiezen om uw op maat gemaakte hefschuifdeur te laten plaatsen door de professionals van EG Veranda.

hefschuifpui HS55T van binnen voor aanzicht

Dit kunt u verwachten

Werkwijze

Offerte aanvraag witte logo

1. Offerte aanvraag

Overweegt u de aanschaf van een hefschuifpui voor uw woning? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen advies en meneer met blauwe blouse
Advies gesprek witte logo

2. Gratis adviesgesprek en inmeten bij u thuis

Na uw akkoord op de offerte maken we (alleen bij montage door ons) een inmeetafspraak.

Adviesgesprek en inmeten meetlint geel
Materialen kiezen witte logo

3. Materialen kiezen

U maakt een keuze voor de materialen van uw hefschuifpui. Indien nodig geven we hierbij graag advies.

Materialen kiezen mannen zijn aan het inladen
vakkundige installatie witte logo

4. Vakkundige installatie

U hoort van ons wanneer we de hefschuifpui kunnen monteren. Op de afgesproken datum komen we de schuifpu

Installatie EG veranda montage
nazorg en garantie witte logo

5. Nazorg en garantie

Heeft u na de plaatsing nog vragen? Dan staan we voor u klaar. U heeft 5 jaar garantie.

Nazorg en garantie meneer met licht baluwe polo en bril

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u het antwoord op de vragen die we vaak krijgen over de hefschuifpuien voor woningen. Zit het antwoord op uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

Wat is een aluminium hefschuifpui?

Een aluminium hefschuifpui is een deursysteem dat bestaat uit panelen met aluminium kozijnen die horizontaal over een railsysteem schuiven. Het wordt vaak gebruikt als toegang tot terrassen en tuinen en staat bekend om zijn moderne uitstraling en duurzaamheid.

Wat zijn de voordelen van een aluminium hefschuifpui?

Aluminium hefschuifpuien zijn duurzaam en hebben een moderne uitstraling en goede isolerende eigenschappen. Daarnaast is er weinig onderhoud nodig en ze zijn bestand tegen roest en corrosie.

Hoeveel kost een aluminium hefschuifpui?

De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals afmetingen, ontwerp, glastype en installatie. Over het algemeen zijn aluminium hefschuifpuien voordeliger dan schuifpuien gemaakt van andere materialen.

Zijn aluminium hefschuifpuien energiezuinig?

Met een kaderdiepte van 125 millimeter en een vleugeldiepte van 55 millimeter bieden de schuifpuien van EG Veranda niet alleen duurzaamheid, maar ook uitstekende thermische isolatie. Het gebruik van 2 millimeter dik aluminium met een thermische onderbreking van 12-20 millimeter vermindert warmteoverdracht aanzienlijk, waardoor het binnenklimaat optimaal blijft.

Hoe onderhoud ik een aluminium hefschuifpui?

Aluminium hefschuifpuien vereisen minimaal onderhoud. Periodiek reinigen met een mild schoonmaakmiddel en smeren van bewegende delen is in de meeste gevallen voldoende.

Kan een aluminium schuifpui op maat worden gemaakt?

Ja, de aluminium schuifpuien van EG Veranda zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. We produceren de schuifpuien op maat in onze eigen fabriek.

Hoe zit het met geluidsisolatie bij aluminium schuifpuien?

De kozijnen zijn ontworpen voor glas tot 36 millimeter dik, wat niet alleen bijdraagt aan de isolatie, maar ook aan geluidsreductie.

Kunnen aluminium hefschuifpuien worden voorzien van dubbel glas?

De hefschuifpuien van EG Veranda zijn allemaal voorzien van dubbel glas.

Wat is de levensduur van een aluminium schuifpui?

Met de juiste zorg en onderhoud kunnen aluminium schuifpuien tientallen jaren meegaan, dankzij de duurzaamheid van het materiaal.

Kozijnen Inspiratie

Veranda met zijwand en spie
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!