Wat kunt u verwachten?

offerte aanvragen meneer met rode bril achter laptop 1

Offerteaanvraag

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Op basis van de informatie die u verstrekt, stellen wij een gedetailleerde offerte op die wij u per e-mail toesturen.

gratis adviesgesprek en inmeten bij u thuis 2

Vrijblijvend adviesgesprek

Na ontvangst van de offerte plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek in. Onze deskundige adviseurs komen bij u thuis om uw specifieke wensen te bespreken, de mogelijkheden te bekijken en eventuele vragen te beantwoorden.

materialen kiezen vrouwen hand met rode nagel 3

Aanpassing van de offerte

We begrijpen dat uw wensen kunnen veranderen na het adviesgesprek. Daarom passen we de offerte daarop aan, zodat het eindresultaat perfect aansluit op uw visie.

nazorg en garantie mannen schudden de hand 4

Opdrachtbevestiging

Als de offerte volledig naar uw tevredenheid is, ontvangt u een opdrachtbevestiging. Hierin staat alle relevante informatie, inclusief de afgesproken montagedatum.

vakkundige installatie van glazen boven dak 5

Montage

Op de afgesproken datum komt ons ervaren montageteam bij u langs. Ze zorgen voor een vakkundige en perfecte montage, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte.

Wat EG speciaal maakt

Bij EG Veranda streven we naar transparantie, klanttevredenheid en hoogwaardige dienstverlening. Uw dromen vertalen naar tastbare realiteit is onze missie. We kijken ernaar uit om samen met u uw buitenruimte te transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Plan een adviesgesprek
Maatwerk uit eigen fabriek Maatwerk uit eigen fabriek Alles vakkundig geproduceerd op basis van uw eigen wensen.
Snelle levering logo Snelle levering Door onze eigen fabriek zijn onze levertijden gemiddeld zeer snel.
Altijd een eerlijke prijs tag logo Altijd een eerlijke prijs Voor al onze producten vragen we een scherpe en eerlijke prijs.
Professioneel en transparant advies logo Professioneel en transparant advies Onze specialisten verplaatsen zich in uw situatie.
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!