Aluminium kozijnen

Laat uw woning uitrusten met aluminium kozijnen. Dit ziet er niet alleen strak en modern uit, maar aluminium kozijnen gaan ook lang mee en zijn 100% recyclebaar. U draagt dus een steentje bij aan een duurzamere samenleving.

Daarnaast hebben aluminium kozijnen minimaal onderhoud nodig. Ze trekken nauwelijks vuil aan, dus periodiek schoonmaken is voldoende. We produceren alle kozijnen in onze eigen fabriek, waardoor de levertijden erg kort zijn. U heeft uw nieuwe maatwerk kozijnen al binnen vier tot zes weken in huis.

  • Isolerend vermogen
  • Duurzaam
  • Licht en sterk
  • Esthetische veelzijdigheid
  • Milieuvriendelijk

Hefschuifpui (woningen)

Met een hefschuifpui haalt u veel licht in huis. Hij neemt geen extra ruimte in beslag bij het openen en kunt u de pui bij mooi weer zo ver openzetten als u wilt. Met een kaderdiepte van 125 millimeter en een vleugeldiepte van 55 millimeter bieden onze schuifpuien niet alleen duurzaamheid, maar ook uitstekende thermische isolatie. Het gebruik van 2 millimeter dik aluminium met een thermische onderbreking van 12-20 millimeter vermindert warmteoverdracht aanzienlijk, waardoor het binnenklimaat optimaal blijft. Kortom, de hefschuifpuien van EG combineren uiterlijk, duurzaamheid en thermische prestaties en vormen een moderne en functionele oplossing voor uw woning.

Lees meer

Ramen en deuren (woningen)

Met onze kozijnen voor ramen en deuren zit u er altijd warm bij, want ze zijn bestand tegen koude temperaturen. Met een kaderdiepte van 70 millimeter zijn ze niet alleen mooi om te zien, maar bieden ze ook uitstekende isolatie. Onze kozijnen voor ramen en deuren van woningen hebben een vleugeldiepte van 77,5 millimeter, wat zorgt voor een solide basis. De raam en deur kozijnen van EG Veranda zijn veelzijdig toe te passen en geschikt voor binnendraaiende, buitendraaiende, draai-kiep, en dubbele deuren. Upgrade uw leefruimte met deze perfecte combinatie van modern design en topprestaties!

Lees meer

Harmonicadeuren (woningen)

Het grote voordeel van harmonicadeuren is dat u ze helemaal open kunt zetten, waardoor u bij mooi weer volop van de buitenlucht kunt genieten. De harmonicadeuren van EG Veranda zijn leverbaar met drie, vier of zes delen. De maximale glasdikte van 45 millimeter zorgt voor isolatie en geluidsdemping. Het krachtige draagvermogen van 130 kilo waarborgt functionaliteit en duurzaamheid, terwijl de minimale thermische isolatie van 1,8 W/mK een energiezuinige en comfortabele leefomgeving garandeert.

Lees meer

Schuifpui (veranda's)

Bij EG Veranda maken we in onze eigen fabriek schuifpuien op maat voor veranda’s en overkappingen. Hiermee geniet u van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Onze schuifpuien hebben een kaderdiepte van 100 millimeter wat ze zowel tijdloos als elegant maakt. Tegelijkertijd draagt de diepte bij aan structurele stabiliteit. De vleugeldiepte bedraagt 45 millimeter, waardoor de schuifpuien er verfijnd uitzien. Met deze schuifpui brengen we een mix van modern design en praktische toepasbaarheid naar uw buitenruimte, waar comfort en stijl samenkomen.

Lees meer

Ramen en deuren (veranda's)

De ramen en deuren voor veranda’s van EG worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Door de kaderdiepte van 55 millimeter en een vleugeldiepte van 63 millimeter stralen deze ramen en deuren tijdloze elegantie uit. Deze ramen en deuren zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos op te gaan in de veranda’s en overkappingen, zodat er een stijlvol geheel ontstaat. Specifiek ontworpen zonder isolatie, bieden ze een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor ze voldoen aan de unieke behoeften voor veranda’s en overkappingen. Onze ramen en deuren voegen een exclusieve mix van modern design en praktische toepasbaarheid toe aan uw veranda. Zo geniet u optimaal van uw buitenruimte.

Lees meer

Spie- en zijwandglas (veranda's)

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met ons op maat ontworpen spie- en zijwandglas voor veranda’s en overkappingen. Met een kaderdiepte van 55 millimeter en een vleugeldiepte van 63 millimeter stralen deze elementen tijdloze elegantie uit, waardoor ze elke veranda- en overkapping verrijken met subtiele charme. Tegelijkertijd zorgt de vleugeldiepte voor een stevige basis. De kozijnen zijn ontworpen zonder isolatie, waarmee ze een naadloze overgang tussen binnen en buiten creëren. Het spie- en zijwandglas brengt een mix van modern design en praktische toepasbaarheid naar uw veranda of overkapping. Hierdoor geniet u optimaal van uw buitenruimte.

Lees meer
hefschuifpui HS55T zij aanzicht
Ramen voor woning WD70T met aluminium kozijnen
harmonica openslaande deuren zij aanzicht
2-delig Schuifpui voor veranda's TS100 zij aanzicht
deur voor veranda's zij aanzicht
veranda en spie en zijwandglas zij aanzicht
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!