Maatwerk veranda

Wilt u een echt bijzondere ruimte aan uw huis creëren? Dit is mogelijk door uw veranda te voorzien van glazen schuifwanden op maat. Een glazen schuifwand op maat biedt veel voordelen. Met de juiste inrichting kan een veranda de favoriete plek van uw huis worden. Hier komen wij om de hoek kijken: samen met u zoeken wij uit wat het beste bij uw woning past. Een veranda geeft het gevoel alsof u buiten zit, maar dan met het comfort van binnen. Met glazen schuifwanden transformeert u uw veranda in een handomdraai naar een open terras. Deze schuifwanden bieden veel flexibiliteit; met een simpele aanpassing verandert u de veranda in een buitenterras.

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Voordelen van een veranda

Een veranda met een glazen schuifwand op maat is een plek die aan uw huis vastzit en als verbinding met buiten fungeert. Dit kan heerlijk zijn voor bijvoorbeeld een werkplek, of u kunt besluiten om hier uw eettafel te plaatsen. De vele lichtinval zorgt voor een gezonde en duurzame omgeving. U hoeft minder gebruik te maken van kunstmatig licht en kunt meer genieten van de buitenlucht. Met een veranda met een glazenschuifwand op maat verlengt u alle seizoenen en geniet u optimaal van wat het weer u op dat moment te bieden heeft. Met de toevoeging van een glaswand op maat kunt u zelfs in de winter toch nog een beetje buiten zitten. Buiten de talloze voordelen die een veranda met een schuifwand met zich meebrengt in relatie tot de buitenwereld.

Bekijk onze veranda's
Glazen schuifwand veranda op maat EG
EG Glazen schuifwand veranda op maat

Maatwerk glazen wand veranda

Het op maat maken van een veranda plus een schuifwand is een gedetailleerd proces dat gegarandeerd een geweldig resultaat oplevert. Voordat het proces begint, wordt er eerst een uitgebreide ontwerpanalyse samengesteld. Vervolgens bespreken we de materiaalkeuze en bepalen we wat het beste bij uw huis past. Daarna zorgen we voor een solide fundering zodat uw veranda stevig staat. Vervolgens wordt de hoofdstructuur van de veranda opgezet; dit omvat voornamelijk de pilaren, de dwarsbalken en het frame. Hierna gaan we in overleg over de materialen voor bijvoorbeeld de vloer en de wanden. Tot slot controleren we de afwerking van de nieuwgebouwde veranda met schuifwanden op maat.

Plan een adviesgesprek

Laat uw veranda door ons plaatsen

Wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Laat uw nieuwe veranda met glazen schuifwand op maat dan door ons plaatsen. Als bedrijf hebben we een sterke reputatie opgebouwd in het installeren van veranda’s. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rond uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomveranda werkelijkheid maken!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Glazen schuifwand veranda op maat

Laat u inspireren!

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!