Maatwerk

EG Veranda maakt lamellen overkappingen op maat. Deze veelzijdige overkappingen, te bedienen met bijbehorende afstandsbediening, geven u de volledige controle. Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Onze specialisten zullen zo snel mogelijk op uw vraag of verzoek reageren.

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Functies van een lamellen overkapping op maat

Wat maakt een lamellendak op maat nu zo prettig ten opzichte van een ander, glazen of polycarbonaat dak? Kort gezegd heeft u met een lamellen overkapping op maat veel meer controle over temperatuur, licht en beschutting. De overkapping beschikt namelijk over twee belangrijke functies.

  1. Uitschuifbaarheid. Een lamellendak op maat is uit te schuiven. Dat wil zeggen dat u het dak ‘open’ kunt doen, wanneer u dat wilt. Daarbij blijft u niet beperkt tot de keuzes open en dicht, maar kunt u zelf bepalen hoever u het dak opendoet (tot een kwart, tot de helft, enzovoort). Schijnt de zon bijvoorbeeld lichtjes en wilt u bijbruinen onder uw veranda, dan kunt u ervoor kiezen de lamellenoverkapping op maat half of volledig open te doen. Is het warm, maar sputtert het wat? Dan schuift u het dak toch lekker dicht?
  2. Draaibaarheid lamellen. Buiten het kunnen schuiven van het dak, kunt u ook de lamellen van 0 °C tot 90 °C draaien. Voor uw beeldvorming: dat is dus van platliggend tot rechtop staand. Door deze functionaliteit van een lamellen overkapping op maat, bepaalt u zelf hoeveel licht of wind u doorlaat. Uiteraard geldt, hoe meer graden u uw lamellen draait, hoe meer u van buiten doorlaat.
Bekijk onze lamellendaken
Lamellen overkapping op maat EG
Lamellen overkapping op maat EG Veranda

Wat bedoelen jullie met ‘op maat’?

We hebben het de hele tijd al over een lamellen overkapping op maat. Dat heeft een reden! EG Veranda gaat graag op basis van uw specifieke wensen aan de slag met de bouw van een lamellen overkapping. Dat doen we dan ook in onze eigen fabriek. Doorgaans is de maximale afmeting 6 bij 4 meter. Toch kunt u bij ons ook grotere afmetingen bestellen. Daarvoor koppelen we meerdere systemen.

Bovendien bent u ook vrij in de keuze voor kleur. We bieden de lamellendaken op maat in diverse RAL-kleuren aan. Daarbij hoeven de lamellen niet eens dezelfde kleur te hebben als de constructie. Wel zo prettig!

Plan een adviesgesprek

Ook de montage van een lamellendak is op maat!

Ja, u leest het goed. Ook de montage van uw lamellen overkapping is op maat. Onze specialisten nemen de montage van u uit handen en monteren waar en wanneer u maar wilt. Maak een afspraak en vraag direct een offerte aan. Dan zien we elkaar hopelijk snel!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
EG Lamellen overkapping op maat
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!