Geniet van het buitenleven

Bent u op zoek naar een open overkapping voor in uw tuin? Begrijpelijk! Een open overkapping zorgt ervoor dat u lekker in de tuin kunt relaxen op een neerslagvrije of schaduwachtige plek. Zo zit u tóch in de tuin, maar geniet u van de voordelen van ‘binnen’. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Voor- en nadelen van een open overkapping in de tuin

We nemen de voor- en nadelen van een open overkapping in de tuin ten opzichte van een dichte overkapping eens onder de loep. Er zitten immers een aantal gemakken, maar ook een aantal ‘tegens’ aan vast.

Voordelen open overkapping tuin

Sterke verbinding met buiten: Door geen deuren te plaatsen of jouw overkapping in ieder geval niet afsluitbaar te maken, behoud je de sterke natuurlijke verbinding met buiten. Je hebt altijd nog het gevoel dat je ‘buiten’ zit, terwijl dat met haar gesloten alternatief niet zo is.

Licht en lucht: Hoe u het ook wendt of keert, een open overkapping in uw tuin laat meer licht en lucht door. Al zijn de schuifwanden van open geschoven, het resterende glas weert desalniettemin de mogelijkheid tot 100% doorlatendheid en doorstroming.

Esthetiek: Het open uiterlijk is erg minimalistisch. Houdt u van modern, dan is een kunt u met een open overkapping een eigentijdse uitstraling aan uw tuin geven.

Bekijk onze overkappingen
Open overkapping EG Veranda
Open overkapping EG

Nadelen open overkapping tuin

Weersomstandigheden: Doordat een open overkapping niet (altijd) beschermt tegen regen, wind of andere vervelende weersomstandigheden, kun je niet altijd onder uw overkapping zitten. Bovendien kan het zijn dat u kussens, kranten of andere materialen naar binnen moet verplaatsen.

Onderhoud: Een open overkapping in uw tuin wordt veel meer blootgesteld aan elementen van buiten. Dit vereist meer onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden

Keuze: dicht of open?

Hebben de bovenstaande voor- en nadelen u aan het twijfelen gebracht? Wij informeren u graag nog gedetailleerder, als u daar behoefte aan heeft. Wellicht is het goed om te weten, dat EG Veranda zowel dichte, als open overkappingen voor in de tuin realiseert. En dat alles op maat!

Plan een adviesgesprek

De open overkappingen van EG Veranda

De kwaliteitsproducten van EG Veranda worden veelal geproduceerd met 6063-T6 aluminium. U kunt verschillende stijlen bij ons verkrijgen, waarbij de meest subtiele verschillen een groot onderscheid kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de keuze tussen een halfronde of een rechte goot, de breedte van de staanders, etc. Laat uw wensen achter en wij gaan ermee aan de slag! Op uw open overkapping in de tuin krijgt u sowieso vijf jaar garantie.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open overkapping tuin

Laat u inspireren!

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!