Terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Een terrasoverkapping is een prachtige en tijdloze toevoeging aan uw woning. Bij EG Veranda begrijpen we hoeveel waarde een overkapping kan toevoegen aan uw leefruimte. Door voor een terrasoverkapping met glazen schuifwanden te kiezen creëert u een sfeervolle extra ruimte, waarmee u uw gezin en uzelf de mogelijkheid geeft om elke dag van het jaar van de buitenlucht te genieten. Met de installatie van glazen schuifwanden in uw terrasverkapping, tilt u die ervaring naar een hoger niveau. De wanden geven niet alleen een gevoel van openheid en meer lichtinval, maar ze kunnen ook geheel gesloten worden voor extra isolatie en bescherming tegen regen en wind. Bij EG Veranda zijn we gespecialiseerd in het combineren van sfeer en functionaliteit.

Bekijk direct onze glazen schuifwanden voor uw terrasoverkapping!

  • Elke buitenruimte een stijlvolle upgrade
  • Professioneel en transparant advies
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering

Waarom een glazen schuifwand terras?

Met een terrasoverkapping creëert u echt een extra ruimte aan uw huis. En doordat u dat doet, verhoogt u automatisch ook de waarde van uw huis. Het is een gezellige plek om bijvoorbeeld te eten met uw gezin, te gebruiken als werkplek of te gebruiken als hobby kamer. Een multifunctionele ruimte die ook nog deels plaatsvindt in uw tuin. Combineert u een glazen schuifwan met terras, dan verzekeren wij u van een fijne omgeving die u aan uw huis toevoegt. Zo kunt u gedurende het hele jaar genieten van het heerlijke buitenleven en de mooiste herinneringen maken.

terrasoverkapping EG Veranda voor aanzicht
glazen schuifwand terras

Voordelen van een glazen schuifwand terrasoverkapping

Een glazen schuifwand aan uw terrasoverkapping biedt veel voordelen:

  • Een glazen schuifwand, in combinatie met een terrasoverkapping, zorgt voor een verlenging van het buitenseizoen. Het glas houdt de warmte binnen, waardoor u bij alle weersomstandigheden onder uw terrasoverkapping kunt zitten.
  • Daarnaast zorgt een glazen schuifwand terras voor een ruimtelijk gevoel, waardoor u een compleet uitzicht op uw tuin heeft.
  • De schuifwanden bieden veel flexibiliteit. Bij mooi weer zet u de deuren gewoon open, en bij slecht weer houdt u ze dicht.
  • Gehard of gelaagd glas is erg sterk, dus het is niet makkelijk om door uw glazen schuifwand te breken. Bovendien heeft een terrasoverkapping met glazen schuifwand in tegenstelling tot een houten wand minder onderhoud nodig; zo nu en dan even lappen is voldoende.

Verder zijn er nog verschillende opties om uw glazen schuifwand terrasoverkapping helemaal naar uw smaak te maken. Zo kunt u het frame precies aanpassen op de kleur die u bevalt zoals antraciet of zwart.

Houd uw overkapping koel met stijlvolle zonwering

Naast een terrasoverkapping met glazen schuifwand kunt u bij EG Veranda ook terecht voor zonwering. Met de elektrische zonwering van EG Veranda houdt u uw terrasoverkapping met glazen schuifwanden gedurende het hele jaar koel en beschermd tegen zonnestralen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin. In ons uitgebreide aanbod vindt u ritsscreens, onderdak– en bovendakzonwering die u eenvoudig bediendt met een afstandsbediening of uw smartphone. Met onze zonwering houdt u altijd de controle over de lichtinval en hoeveelheid frisse lucht in uw veranda. Trek u op een zomerse dag terug in deze heerlijke plek. Meer weten over zonwering voor uw terrasoverkapping met glazen schuifwand? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze zonwering
Veranda screens van EG Veranda
glazen schuifwand terrasoverkapping

Terrasoverkapping met glazen schuifwanden laten monteren

Wanneer u handig bent, is het zeker mogelijk om zelf uw terrasoverkapping met glazen schuifwanden te installeren. Als u dit liever uit handen geeft, staan wij voor u klaar. Na goedkeuring van onze offerte, nemen we contact met u op voor een afspraak om alles nauwkeurig in te meten. Dit is niet van toepassing als u besluit de veranda zelf te installeren. Mocht de inmeting leiden tot aanpassingen in de offerte, dan zullen we deze aan u voorleggen. Na uw goedkeuring zetten we de offerte om in een definitieve opdracht en plannen we een datum voor de montage. Onze vakkundige monteurs komen op de geplande dag bij u langs om de glazen schuifwanden in uw terrasoverkapping vakkundig te installeren. Hierna is het tijd voor u om te ontspannen en te genieten van uw nieuwe aanwinst!

Vragen over onze werkwijze of onze terrasoverkapping met glazen schuifwanden? U kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat u inspireren!

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!