Terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Terrasoverkappingen zijn een prachtige toevoeging aan uw huis. Bij EG Veranda begrijpen we de waarde die ze kunnen toevoegen aan uw leefruimte. Door een sfeervolle extra ruimte te creëren, biedt u uzelf en uw gezin de mogelijkheid om elke dag van het jaar te genieten van de buitenlucht, beschermd tegen de elementen. Als u ervoor kiest om glazen schuifwanden te installeren in uw terrasoverkapping, tilt u die ervaring naar een hoger niveau. De schuifwanden bieden niet alleen meer lichtinval en een gevoel van openheid, maar ze kunnen ook volledig gesloten worden voor extra bescherming en isolatie. Bij EG Veranda specialiseren we ons in het combineren van functionaliteit en sfeer.

  • Elke buitenruimte een stijlvolle upgrade
  • Professioneel en transparant advies
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering

Voordelen van een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping creëert u echt een extra ruimte aan uw huis. En doordat u dat doet, verhoogt u automatisch ook de waarde van uw huis. Het zorgt voor een gezellige plek om bijvoorbeeld te eten met uw gezin of een fijne werkplek die ook nog deels plaatsvindt in uw tuin. Combineert u dit met een glazen schuifwand op uw terras, dan verzekeren wij u van een fijne omgeving die u aan uw huis toevoegt.

Laat u inspireren in één van onze winkels
terrasoverkapping EG Veranda
voordelen glazen schuifwand terrasoverkapping

Voordelen van een glazen schuifwand

De glazen schuifwand biedt veel voordelen, en we nemen u graag mee door deze pluspunten. Een glazen schuifwand, in combinatie met een terrasoverkapping, zorgt voor een verlenging van het buitenseizoen. Het glas houdt de warmte binnen, waardoor u bij alle weersomstandigheden onder uw terrasoverkapping kunt zitten. Daarnaast zorgt een glazen schuifwand voor een ruimtelijk gevoel, waardoor u een compleet uitzicht op uw tuin heeft. De schuifwanden bieden veel flexibiliteit. Bij mooi weer zet u de deuren gewoon open, en bij slecht weer houdt u ze dicht. Gehard of gelaagd glas is erg sterk, dus het is niet makkelijk om door uw glazen schuifwand te breken. Bovendien heeft een glazen schuifwand veel minder onderhoud nodig; zo nu en dan even lappen is voldoende. Dit is in tegenstelling met een houten wand, die veel meer onderhoud vergt. Verder zijn er nog verschillende opties om uw glazen schuifwand helemaal naar uw smaak te maken. Zo kunt u het frame precies aanpassen op de kleur die u bevalt zoals antraciet, of zwart.

Laat uw terrasoverkapping met glazen schuifwand door ons monteren

Wanneer u handig bent, is het zeker mogelijk om zelf uw terras overkapping met glazen schuifwand te installeren. Als u dit liever uit handen geeft, staan wij voor u klaar. Na goedkeuring van uw bestelling of onze offerte, nemen we contact met u op voor een afspraak om alles nauwkeurig in te meten. Dit is niet van toepassing als u besluit de veranda zelf te installeren. Mocht de inmeting leiden tot aanpassingen in de offerte, dan zullen we deze aan u voorleggen. Na uw goedkeuring zetten we de offerte om in een definitieve opdracht en plannen we een datum voor de montage. Onze vakkundige monteurs komen op de geplande dag bij u langs om de veranda vakkundig te installeren. Hierna is het tijd voor u om te ontspannen en te genieten van uw nieuwe aanwinst! Alles wat binnen en buiten uw huis geïnstalleerd moet worden is onze zorg. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
tuin overkapping met glas

Laat u inspireren!

Veranda in de tuin
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden