Veranda tuinkamer

Het hele jaar door van het buitenleven genieten ondanks wind, sneeuw en regen? Dit kan met de stijlvolle veranda tuinkamer van EG Veranda! Laat de grenzen tussen uw binnen- en buitenruimtes vervagen door het plaatsen van glazen schuifwanden. Deze tijdloze toevoeging aan uw woning schept een sfeervolle setting, terwijl er nog steeds veel natuurlijk licht binnenvalt. Wij stellen de vele opties en unieke eigenschappen graag aan u voor. Omarm de charme van ieder seizoen en verrijk uw leefomgeving.

  • Een stijlvolle upgrade voor elke buitenruimte
  • Professioneel en transparant advies
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering

Waarom kiezen voor een veranda tuinkamer?

Een tuinkamer veranda biedt niet alleen meer ruimte aan uw huis, maar zorgt ook voor een luxe uitstraling en laat u op een andere manier genieten van uw tuin. Niet alleen tijdens warme zomerdagen zit u mooi beschut en blijft de temperatuur in de woonkamer aanzienlijk lager, maar ook tijdens koude winterdagen kunt u de veranda tuinkamer volledig benutten. Door de schuifwand kunt u zelf bepalen hoeveel buitenlucht ernaar binnenkomt. Met de keuze uit drie elegante modellen en framekleuren komt u altijd tot een passend geheel voor uw huis. Ervaar de gezelligheid en kies voor maatwerk en kwaliteit van EG Veranda. Vraag vandaag nog advies bij één van onze specialisten en laat u inspireren!

Plan uw adviesgesprek in
Tuinkamer veranda genieten

Zorgeloos genieten van het buitenleven

U kunt zich geen fijnere plek wensen dan een veranda tuinkamer. Waar u rustig kunt beginnen aan de dag met een ochtendkoffie, of waar u perfect een gezellige avond met familie en vrienden kunt beleven. Deze tijdloze ruimte, die gevuld is met een verfijnd design vol elegantie, vormt de basis voor het maken van de fijnste herinneringen bij u thuis. De tuinkamer wordt vakkundig geproduceerd en geleverd vanuit onze eigen fabriek. Bent u zelf niet zo handig of heeft u geen tijd om de veranda zelf te monteren? Dan doen wij dit graag voor u, net zo makkelijk. Geniet extra lang en zorgeloos van het buitenleven met EG Veranda.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tuinkamer veranda in meerdere modellen

We begrijpen dat u specifieke wensen heeft voor het plaatsen van een overkapping aan uw woning. Daarom heeft u de keuze uit drie modellen met verschillende specificaties, zodat de uitstraling goed aansluit bij de rest van uw huis. Beginnend met de Primeline Plus veranda, die wordt gekenmerkt door de halfronde goot met zichtbare strepen. De Primeline R-Plus oogt daarentegen strakker door een rechte goot. Tot slot kunt u kiezen voor een robuuste uitstraling met onze Cubo Line veranda. Deze uitstraling wordt veroorzaakt door de extra brede staanders en kubistische eigenschappen. In tegenstelling tot de andere modellen is er geen zichtbare helling op het dak. Maak uw keuze gemakkelijk met behulp van onze experts.

EG veranda tuinkamer meerdere modellen

Definieer de relatie tussen binnen en buiten

Kies voor een veranda tuinkamer als de perfecte upgrade aan uw woning om de charme van ieder seizoen te omarmen. Tegelijkertijd zit u nog beter beschut, door het plaatsen van zonwering. Benieuwd wat EG Veranda nog meer voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en geniet gedurende het hele jaar van uw tuin.

Neem contact met ons op