Veranda tuinkamer

Wilt u het hele jaar door van het buitenleven genieten ondanks regen, wind en sneeuw? Dat is mogelijk met de elegante veranda tuinkamer van EG Veranda! Kies voor een naadloze integratie tussen uw binnen- en buitenruimtes, door uw overkapping van glazen schuifwanden te voorzien. Deze tijdloze toevoeging aan uw woning schept een sfeervolle setting, terwijl er nog steeds veel natuurlijk licht binnenvalt. We stellen de unieke eigenschappen en vele opties van de veranda tuinkamer met een verfijnde uitstraling graag aan u voor. Verrijk uw leefomgeving en omarm de charme van ieder seizoen.

  • Een stijlvolle upgrade voor elke buitenruimte
  • Professioneel en transparant advies
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering

Waarom kiezen voor een veranda tuinkamer?

Een tuinkamer veranda zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar biedt ook meer ruimte aan uw woning en laat u op een andere manier van uw tuin genieten. Niet alleen tijdens warme zomerdagen zit u mooi beschut en blijft de temperatuur in de woonkamer aanzienlijk lager, maar ook tijdens koude winterdagen kunt u de veranda tuinkamer volledig benutten. Met de schuifwand kunt u zelf bepalen hoeveel frisse lucht er van buiten naar binnen komt. Met de keuze uit drie framekleuren en elegante modellen komt u altijd tot een passend geheel voor uw woning. Laat de gezelligheid binnen en kies voor kwaliteit en maatwerk van EG Veranda. Laat u inspireren en vraag vandaag nog advies bij één van onze specialisten.

Plan uw adviesgesprek in
EG veranda tuinkamer inclusief montage
Tuinkamer veranda genieten

Zorgeloos genieten van het buitenleven

U kunt zich geen fijnere plek wensen dan een veranda tuinkamer. Waar u rustig kunt beginnen aan de dag met een ochtendkoffie, of waar u perfect een gezellige avond met familie en vrienden kunt beleven. Deze tijdloze ruimte, die gevuld is met een verfijnd design vol elegantie, vormt de basis voor het maken van de fijnste herinneringen bij u thuis. De tuinkamer wordt vakkundig geproduceerd en geleverd vanuit onze eigen fabriek. Bent u zelf niet zo handig of heeft u geen tijd om de veranda zelf te monteren? Dan doen wij dit graag voor u, net zo makkelijk. Geniet extra lang en zorgeloos van het buitenleven met EG Veranda.

Bekijk onze veranda's

Tuinkamer veranda in meerdere modellen

We begrijpen dat u specifieke wensen heeft voor het plaatsen van een overkapping aan uw woning. Daarom heeft u de keuze uit drie modellen met verschillende specificaties, zodat de uitstraling goed aansluit bij de rest van uw huis. Beginnend met de Primeline Plus veranda, die wordt gekenmerkt door de halfronde goot met zichtbare strepen. De Primeline R-Plus oogt daarentegen strakker door een rechte goot. Tot slot kunt u kiezen voor een robuuste uitstraling met onze Cubo Line veranda. Deze uitstraling wordt veroorzaakt door de extra brede staanders en kubistische eigenschappen. In tegenstelling tot de andere modellen is er geen zichtbare helling op het dak. Maak uw keuze gemakkelijk met behulp van onze experts.

Bekijk de verschillende modellen
EG veranda tuinkamer meerdere modellen
Zonwering veranda buiten

Verrijk uw veranda met zonwering

Wilt u echt optimale bescherming tegen zon, wind en regen onder uw veranda tuinkamer? Kies dan ook voor elektrische zonwering van EG Veranda! Zo houd u uw veranda heerlijk koel en kunt u zich altijd terugtrekken in een ruimte vol comfort en rust. In ons aanbod vindt u stijlvolle onderdak– en bovendakzonwering en ritsscreens, welke u elektrisch kunt bedienen met uw afstandsbediening of smartphone. Altijd controle houden over de lichtinval en ventilatie? Dat doe je met onze zonwering met een verfijnde uitstraling! Geniet zorgeloos van het weer en voeg net dat stukje extra elegantie toe aan uw tuinkamer veranda.

Bekijk onze zonwering

Definieer de relatie tussen binnen en buiten

Kies voor een veranda tuinkamer als de perfecte upgrade aan uw woning om de charme van ieder seizoen te omarmen. Tegelijkertijd zit u nog beter beschut, door het plaatsen van zonwering. Benieuwd wat EG Veranda nog meer voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en geniet gedurende het hele jaar van uw tuin.

Neem contact met ons op
veranda tuinkamer EG Veranda
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!