Een dichte tuinoverkapping van EG

Met een dichte overkapping in uw tuin, kunt u genieten van het buitenleven, terwijl u beschut en beschermd bent tegen allerlei weersomstandigheden. De glazen schuifwanden en het dak weren de regen en – indien nodig – ook de hitte van de zon. Al vanaf €989,- heeft u een dichte tuinoverkapping van de beste kwaliteit!

Bekijk modellen
  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Gebruik

Ziet u uzelf late zomeruurtjes al zitten met een wijntje onder het dak van uw (al dan niet) dichte tuinoverkapping? Of ontbijten op een herfstachtige zondagochtend met tjilpende roodborstjes in uw achtertuin? Dat snappen we!

Wist u dat er veel mensen zijn die een dichte overkapping in hun tuin ook voor andere doeleinden gebruiken? Zo worden er thuisgyms in geïnstalleerd, worden ze gebruikt als werkkamer of ingezet als mancave. Belangrijk is dan wel dat er een goede wifi- of internetverbinding aanwezig is.

Dichte terrasoverkapping

Desalniettemin gebruikt het gros van onze klanten ‘m gewoon als dichte terrasoverkapping. Een TV, een koelkast(je), een stel comfortabele stoelen en een bijzettafel… uw dichte terrasoverkapping is zo gemaakt!

Dichte overkapping tuin EG

Waarom dichte tuin overkappingen van EG Veranda zo goed zijn

De dichte tuin overkappingen van EG Veranda garanderen kwaliteit door maatwerk. Omdat we de dichte tuinoverkapping volledig op basis van uw specifieke wensen en tuinsituatie laten maken, gaat hij lang mee.

Bovendien werken we met duurzame materialen, zoals aluminium. Dit materiaal is zeer onderhoudsarm, wat wil zeggen dat het lang goed blijft, zonder dat er schade of slijtage optreedt, die gerepareerd dient te worden. Door het maatwerk wat wij bieden, kunt u al uw wensen opgeven en ze in praktijk uitgevoerd zien worden.

U bestelt niet alleen een dichte overkapping voor in uw tuin, maar kunt ook de montage aan ons overlaten. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat u met een gerust hart in uw overkapping kunt zitten. Hij is immers volgens het boekje gemonteerd en alle risico’s zijn daarmee beperkt.

EG Dichte overkapping tuin

Stijlen dichte tuin overkappingen

Kies uit drie basisstijlen voor de dichte overkapping in uw tuin:

  • Primeline Plus
  • Primeline R-plus
  • Cubo Line

Het verschil tussen de Plus en de R-Plus als dichte terrasoverkapping zit ‘m in de gootvorm. De Primeline Plus beschikt over een halfronde goot, terwijl de R-Plus over een rechte goot beschikt. De R-Plus heeft dus een net iets meer industriële stijl – kwestie van smaak dus. Tot slot bieden wij ook nog de Cubo Line. De staanders (pilaren) van deze dichte overkapping voor de tuin, zijn een stuk breder dan bij de andere stijlen. Het dak heeft bovendien geen zichtbare helling. Dit model vertegenwoordigt dan ook het kubisme. Aan u de keuze tussen drie dichte tuin overkappingen!

Plan een adviesgesprek

Waardestijging huis door dichte tuinoverkapping

Tot slot, niet onbelangrijk, ziet men vaak over het hoofd dat het toevoegen van een dichte verkapping aan hun tuin, resulteert in een enorme waardestijging van hun huis. Afhankelijk van de grootte, de indeling en de functies die een overkapping heeft, kan het een woning een flinke prijsboost geven. Een bruikbare investering dus!

Offerte voor een dichte overkapping tuin?

We kunnen ons voorstellen dat u wat vragen heeft omtrent een dichte overkapping in uw tuin. Zoals: ‘wat kost het?’, ‘hoe groot moet de overkapping worden’ en ‘is het wel te realiseren in mijn kleine tuin?’. Onze specialisten zijn er om al die vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Dichte overkapping tuin
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!