Bescherming tegen alle weersomstandigheden

Met een dichte overkapping van uw tuin, kunt u genieten van het buitenleven, terwijl u beschut en beschermd bent tegen allerlei weersomstandigheden. De glazen schuifwanden en het dak weren de regen, terwijl een eventuele airconditioning de ruimte kan verkoelen om de hitte te verdrijven. De dichte overkapping voor uw tuin van EG Veranda is namelijk goed geïsoleerd. Bespreek nu de mogelijkheden!

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Waarvoor dient een dichte overkapping in uw tuin?

Een dichte overkapping in uw tuin kan meerdere doeleinden hebben. Zo kan hij dienen als buitenwoonkamer, als eetgedeelte, als speelruimte of als ruimte om uw planten te kweken – een soort mini-tuin.

Waarom dichte tuinoverkappingen van EG Veranda?

EG Veranda biedt maatwerk en kwaliteit. Zo werken we bijvoorbeeld met duurzame materialen, zoals aluminium. Dit materiaal is zeer onderhoudsarm, wat wil zeggen dat het lang goed blijft, zonder dat er schade of slijtage optreedt, die gerepareerd dient te worden. Door het maatwerk wat wij bieden, kunt u al uw wensen opgeven en ze in praktijk uitgevoerd zien worden.

U bestelt niet alleen een dichte overkapping voor in uw tuin, maar kunt ook de montage aan ons overlaten. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat u met een gerust hart in uw overkapping kunt zitten. Hij is immers volgens het boekje gemonteerd en alle risico’s zijn daarmee beperkt.

Dichte overkapping tuin EG
Dichte overkapping tuin

Stijlen dichte tuin overkappingen

Kies uit drie basisstijlen voor de dichte overkapping in uw tuin:

  • Primeline Plus
  • Primeline R-plus
  • Cubo Line.

Het verschil tussen de Plus en de R-Plus zit ‘m in de gootvorm. De Primeline Plus beschikt over een halfronde goot, terwijl de R-Plus over een rechte goot beschikt. De R-Plus heeft dus een net iets meer industriële stijl – kwestie van smaak dus. Tot slot bieden wij ook nog de Cubo Line. De staanders (pilaren) van deze dichte overkapping voor de tuin, zijn een stuk breder dan bij de andere stijlen. Het dak heeft bovendien geen zichtbare helling. Dit model vertegenwoordigt dan ook het kubisme. Aan u de keuze!

Plan een adviesgesprek

Stijging van de waarde van uw tuin

Tot slot, niet onbelangrijk, ziet men vaak over het hoofd dat het toevoegen van een dichte verkapping aan hun tuin, resulteert in een enorme waardestijging van hun huis. Afhankelijk van de grootte, de indeling en de functies die een overkapping heeft, kan het een woning een flinke prijsboost geven. Een bruikbare investering dus!

Vragen over een dichte overkapping in uw tuin?

We kunnen ons voorstellen dat u wat vragen heeft omtrent een dichte overkapping in uw tuin. Zoals: ‘wat kost het?’, ‘hoe groot moet de overkapping worden’ en ‘is het wel te realiseren in mijn kleine tuin?’. Onze specialisten zijn er om al die vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Dichte overkapping tuin