Glazen schuifwand donkerglas

Het hele jaar door optimaal blijven genieten van uw tuin terwijl u altijd beschut zit onder uw overkapping? Dit kan met de elegante glazen schuifwand donkerglas van EG Veranda! We vertellen u graag meer over de bijzondere eigenschappen van deze tijdloze toevoeging. Vraagt u zich af wat dit voor bijdrage kan leveren aan uw leefomgeving? Ontdek nu de charme die deze naadloze overgang tussen uw binnen- en buitenruimte met zich meebrengt en kies voor getinte glazen schuifwanden.

  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering
  • Professioneel en transparant advies

De voordelen van getinte glazen schuifwanden

Waarom moet u kiezen voor een glazen schuifwand donkerglas? Met getinte glazen schuifwanden kunt u een unieke aantrekkingskracht aan uw veranda of overkapping geven. Koud weer, harde wind of regen, niks houdt u tegen om beschut van het uitzicht te genieten. Mocht de temperatuur het toch toelaten, kunt u er altijd voor kiezen om één of meerdere panelen toch open te zetten. Andere voordelen van een glazen schuifwand donkerglas zijn:

Privacy: Laten we hier niet te lang over uitweiden. We hebben immers al besproken dat men van buiten moeilijker naar binnen kan kijken. Dit resulteert in een stijgende mate aan privacy, zeker handig bij huizen met aangrenzende tuinen.

Zonwerend: De donkere aard van het glas houdt een heleboel zonlicht – en daarmee warmte – tegen. Dit zorgt ervoor dat het koeler wordt in uw veranda of overkapping en dat ook de behoefte aan airconditioning vermindert.

Schittering: Donker glas helpt bovendien tegen hinderlijke schittering en fel zonlicht. Iedereen kent wel het vervelende fenomeen, het televisiescherm niet meer te kunnen zien, doordat het licht op de televisie weerkaatst. Dat is bij glazen schuifwand donkerglas al een stuk minder.

getinte glazen schuifwanden
EG veranda glazen schuifwand donkerglas inclusief montage

Zicht van buiten naar binnen en vice versa

Veel mensen vragen zich af wat een glazen schuifwand van donkerglas voor invloed heeft op het zicht naar van binnen naar buiten en het zicht buiten naar binnen. Doordat onze schuifwanden getinte glazen hebben, is uw zicht vanaf beide kanten logischerwijs minder dan bij normale glazen. Toch zit er ook een verschil tussen de twee dimensies: van binnen naar buiten kijken én van buiten naar binnen kijken.

Over het algemeen is het makkelijker om van binnen naar buiten te kijken, dan van buiten naar binnen (indien u glazen schuifwanden donkerglas heeft). Dat komt doordat het heldere buitenlicht contrasteert met het donkere glas. Kijkt u van buiten naar binnen? Dan zal een glazen schuifwand getint glas een deel van het licht absorberen en reflecteren. Wanneer u het zicht van beide kanten optimaal wilt houden, dan is een glazen schuifwand met roeden ook een stijlvolle optie.

Plan een adviesgesprek

Kies voor glazen schuifwand donkerglas

Begin uw ochtend met een kopje koffie of thee in alle rust, of beleef een avond vol gezelligheid met familie en vrienden. Er is geen fijnere plek dan onder uw overkapping of veranda, waar u met behulp van onze glazen schuifwand donkerglas ieder seizoen volledig kunt omarmen. De wand kan namelijk deels of geheel worden geopend en gesloten. Door onze vele opties kunt u de panelen vormgeven zoals u het voor ogen heeft. Profiteer nu van onze snelle levertijden en kies voor een glazen schuifwand met donkerglas voor extra privacy.

glazen schuifwand donkerglas eg veranda
Glazen schuifwand getint glas

Maatwerk glazen schuifwand getint glas uit onze eigen fabriek

Bij EG Veranda garanderen we kwaliteit, snelheid en maatwerk met getinte glazen schuifwanden die vakkundig in onze eigen fabriek worden geproduceerd. Voelt u er niets voor om de installatie van uw glazen schuifwand donkerglas zelf uit te voeren? Dan nemen wij dit met alle plezier uit handen. De installatie verloopt efficiënt, waardoor u zo snel mogelijk kunt genieten van uw stijlvolle ruimte met een verfijnd design. Voor al onze producten hanteren we eerlijke prijzen. Wilt u alles uit de seizoenen halen? Dan is een glazen schuifwand donkerglas ideaal. Kom meer te weten tijdens een persoonlijk gesprek met onze experts en ga voor een glazen schuifwand getint glas.

Wat EG Veranda voor u kan betekenen

Met de producten uit onze eigen EG Veranda fabriek kunt u binnen en buiten uitstekend met elkaar verbinden. U kunt bij ons terecht voor veranda’s kozijnen, zonwering, maar ook aluminium binnendeuren met een moderne uitstraling die passend zijn bij elke interieurstijl. Ga voor de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit en transformeer uw woning met een glazen schuifwand getint glas. Laat u inspireren en neem vandaag nog contact met ons op. Wij leveren de hoogste kwaliteit en staan voor u klaar.

Neem contact met ons op
EG Veranda vestiging

Laat u inspireren!

Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!