Op maat gemaakte glazen schuifwand

Met een glazen schuifwand op maat kunt u een mooie open omgeving creëren. In plaats van een dichte, gesloten omgeving, zorgt een glazen schuifwand voor een andere sfeer. De vele lichtinval zorgt voor een duurzame oplossing overdag, wat ook nog eens heel gezond is. Zo creëert u een fijne plek om ’s avonds te eten of gezellig te zitten met vrienden of familie. Als u kiest voor een glazen schuifwand, hangen hier veel voordelen aan. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud: dit is eenvoudig in vergelijking met hout. In de winter functioneert een glazen schuifwand als een isolerende laag; het houdt warmte vast waardoor de temperatuur op peil blijft. Buiten het duurzame effect van glas, is het ook geluidsisolerend.

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Maatwerk schuifwand

Een veranda met een glazen schuifwand op maat is een plek die aan uw huis vastzit en als verbinding met buiten fungeert. Dit kan heerlijk zijn voor bijvoorbeeld een werkplek, of u kunt besluiten om hier uw eettafel te plaatsen. De vele lichtinval zorgt voor een gezonde en duurzame omgeving. U hoeft minder gebruik te maken van kunstmatig licht en kunt meer genieten van de buitenlucht. Met een veranda met een glazenschuifwand op maat verlengt u alle seizoenen en geniet u optimaal van wat het weer u op dat moment te bieden heeft. Met de toevoeging van een glaswand op maat kunt u zelfs in de winter toch nog een beetje buiten zitten. Buiten de talloze voordelen die een veranda met een schuifwand met zich meebrengt in relatie tot de buitenwereld.

Bekijk onze glazen schuifwanden
Glazen schuifwand op maat
Glazen schuifwand op maat EG

Glazen schuifwand op maat prijzen

De prijzen voor een glazen schuifwand kunnen variëren. Dit hangt af van de lengte, breedte, et cetera. Ook het aantal sporen dat wordt gebruikt, is een belangrijk onderdeel van de prijs. Zo heeft u natuurlijk meer glasplaten nodig bij 6 sporen dan bij 3. De vanaf-prijs bij 3 sporen is €585, bij 4 sporen €780, bij 5 sporen €975 en bij 6 sporen €1220. Deze prijzen wijzigen bij het toevoegen van opties als tochtstrips of meenemers. De opties die u toevoegt bepalen de uiteindelijke prijs van uw glazen schuifwand op maat.

Plan een adviesgesprek

Meer dan alleen glazen schuifwanden

Bij EG veranda bieden we meer dan alleen glazenschuifwanden op maat. Wij plaatsen bijvoorbeeld, ook zonwering en kozijnen. Alles wat betrekking heeft op en rond uw huis is onze zorg. Laat uw maatwerk schuifwanden door ons plaatsen. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over de kennis die nodig is voor het plaatsen van jouw glazen schuifwanden. Klaar voor een transformatie? Kies voor kwaliteit en ervaring – kies voor EG veranda! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Glazen schuifwand op maat

Laat u inspireren!

Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!