Volledige controle over de lichtinval

U kunt binnenkomend zonlicht filteren zoals u wilt met een uitschuifbare lamellen overkapping. Met de afstandsbediening bepaalt u welk deel van uw overkapping bedekt wordt door het uitschuifbaar lamellendak. Het restant blijft open, terwijl u de lamellen van het overkapte deel tot 90 graden kunt draaien. Zo bepaalt u overal de lichtdoorlatendheid.

Waarom is een lamellen overkapping uitschuifbaar?

U wilt natuurlijk niet alléén maar in de (half)schaduw zitten, wanneer u onder uw overkapping zit. Daarom kunt u het lamellendak helemaal naar een van beide kanten schuiven. Het dak verdwijnt dan als het ware, waardoor de bedekking tegen de zon wegvalt. Dan is het genieten geblazen. Begint het te regenen of wordt het u toch te warm? Dan kan het openschuifbaar lamellendak binnen no-time weer dicht. Zo biedt een veranda met lamellendak de optimale zonwering.

Plan een adviesgesprek
Lamellenoverkapping uitschuifbaar
EG Lamellen overkapping uitschuifbaar

Het kantelen van een uitschuifbaar lamellendak

Onze lamellenoverkappingen zijn niet alleen uitschuifbaar, maar de lamellen ansich kunt u ook nog eens kantelen. De lamellen draaien tot negentig graden. Dat wil zeggen dat ze volledig ‘dicht’ kunnen liggen, maar ook verticaal rechtop kunnen staan. Liggen ze dicht, dan vormen de lamellen samen dus een dak, bestand tegen zowel zonlicht als regen. Hoe meer graden u de lamellen draait, hoe meer licht uw uitschuifbare lamellen overkapping doorlaat. Dit draaien gaat dus tot 90 graden.

Voordelen uitschuifbare lamellen overkapping

Naast de warmte regulerende werking van de uitschuifbare lamellen van uw overkapping, zorgt het openschuifbaar lamellendak ook voor een ventilerende werking. Doordat de lamellen draaien of verschuiven laat u meer lucht en wind naar binnen. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur daalt. Verder:

  • Beschermt een openschuifbaar lamellendak van EG Veranda tegen regen. Zo kunt u, ongeacht het weer, buiten zitten. Het water wordt afgevoerd door goten rondom het dak.
  • Is het een duurzaam product, gemaakt van het duurzame materiaal aluminium.
  • Heeft een uitschuifbare lamellen overkapping van EG Veranda een stijlvol design.

Offerte voor uitschuifbaar lamellendak

Nu we alle voordelen hebben besproken, kunnen we ons voorstellen dat u – voor zover dit nog niet het geval was – graag zelf een lamellen overkapping die uitschuifbaar is, in uw tuin wilt hebben. EG Veranda is gespecialiseerd in het bouwen en monteren van lamellendaken en alles wat er mee te maken heeft. We gebruiken daarbij altijd aluminium als duurzaam materiaal. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis of tuin? Laat het weten. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Lamellen overkapping uitschuifbaar
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!