Zonwering veranda

Wilt u in de zomer ook optimaal kunnen genieten van de zon in uw tuin? Laat een zonwering veranda plaatsen door EG Veranda! Met onze zonwering transformeert u uw veranda in een comfortabele plek tijdens warme zomerdagen en bent u ook beschermd tegen koudere weersomstandigheden zoals wind en regen. Zo kunt u gedurende het hele jaar genieten van het uitzicht in uw tuin. Zonwering voor uw veranda is in verschillende kleuren en ontwerpen op maat te bestellen, zodat deze stijlvolle toevoeging naadloos integreert met uw woning. Haal alles uit uw leefomgeving en kies voor het slimme maatwerk van EG Veranda!

  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Klimaatbeheersing op maat
  • Slimme automatisering
  • Aantrekkelijk ontwerp en personalisatie
  • Snel geleverd

Veranda zonwering elektrisch

Bij EG Veranda kunt u uw veranda zonwering elektrisch bedienen met uw smartphone of afstandsbediening en kunt u uitrusten met zonnesensoren, zodat aanpassingen automatisch worden uitgevoerd (naar uw instellingen). Onze zonwering veranda biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Of het nou met bakken uit de lucht komt, de windstoten niet te houden zijn of dat de zon gewoonweg fel schijnt, onder uw overkapping zit u altijd met een gerust hart buiten. Doordat uw veranda zonwering elektrisch is, kunt u de ventilatie en lichtinval geheel naar uw voorkeuren aanpassen. Uw nieuwe zonwering veranda voegt met het moderne en strakke ontwerp niet alleen gemak, maar ook elegantie toe aan uw buitenruimte. Dus wilt u optimaal genieten van het buitenleven? Laat een veranda met zonwering elektrisch plaatsen door EG Veranda!

Bekijk ons aanbod zonwering
Veranda zonwering elektrisch
Zonwering veranda buiten EG Veranda

Zonwering veranda buiten

Een overkapping biedt extra ruimte aan uw woning en geeft het een eigentijdse uitstraling met een maatwerk ontwerp, dat perfect aansluit bij uw wensen. Met zonwering veranda buiten heeft u geen moeite om van de heerlijke zon te genieten en zit u uitstekend beschut. Wij kunnen onder andere geavanceerde boven- of onderdakzonwering systemen monteren voor een nauwkeurige temperatuurregeling en naadloze integratie met uw huis. Uw zonwering veranda is een tijdloze ruimte, waar de fijnste herinneringen op ieder moment van de dag worden gemaakt. Tussen onze elegante modellen in zonwering veranda buiten vindt u altijd de perfecte oplossing. Geniet zorgeloos van het leven in uw tuin met zonwering veranda buiten van EG Veranda.

Bekijk onze veranda's

Veranda screens

Een populaire en duurzame keuze onder de zonwering veranda’s, zijn onze ritsscreens. Veranda screens bieden optimale bescherming tegen de zon en andere weersomstandigheden. Bovendien geven ze een verfijnde uitstraling aan iedere veranda. Uw veranda screens geheel op maat laten maken? Geen probleem, dat doen we in onze eigen fabriek. Met de zonwering veranda van EG geniet u van geautomatiseerd comfort, privacy handhaving en geoptimaliseerde lichtinval. Onze veranda screens zijn een stijlvolle toevoeging, waarmee u op elk moment van de dag kunt genieten van uw buitenruimte. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap, zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de kwaliteit. Vertel ons uw wensen en behoeften en kies voor veranda screens als waardevolle upgrade aan uw woning.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Veranda screens van EG Veranda
EG Veranda vestiging

De relatie tussen binnen en buiten definiëren

Met de producten van EG Veranda kunt u de relatie tussen binnen en buiten perfect definiëren. Door de naadloze integratie voelt uw zonwering veranda als tweede woonkamer in uw tuin. Omarm de charme van ieder seizoen en upgrade uw woning met zonwering veranda met glazen schuifwanden, stijlvolle kozijnen en meer. Benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten en haal alles uit uw woning.

Plan een adviesgesprek in

Laat u inspireren!

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!