Lamellen overkapping waterdicht

Geniet in stijl, zelfs als de regen valt met onze lamellen overkapping waterdicht! Wilt u genieten van uw buitenruimte ongeacht het weer? Schakel EG Veranda in! Met onze waterdichte lamellen overkappingen hebben we de perfecte oplossing voor al uw behoeften. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring realiseren we uw projecten op maat! We leveren het product snel aan huis en dit voor een eerlijke prijs. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan gauw verder.

 • Maatwerk uit eigen fabriek
 • Professioneel en transparant advies
 • Elke buitenruimte een stijlvolle upgrade
 • Altijd eerlijke prijzen
 • Snelle levertijden

Wat heeft een lamellendak waterdicht te bieden?

We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

 • Duurzaamheid
 • Energie-efficiëntie
 • Verstelbaarheid
 • Toename van woningwaarde
 • Comfortabel buitenleven

Naast deze vele voordelen is een lamellendak waterdicht aan te passen op uw specifieke behoeften en de stijl van uw huis. Wilt u hier graag advies over ontvangen? Schakel dan gerust een van onze medewerkers in door contact met hen op te nemen.

Neem contact op met EG Veranda
lamellendak waterdicht
overkapping met lamellendak waterdicht

Overkapping met lamellendak waterdicht voor elke tijd van het jaar

Dankzij een overkapping met lamellendak is deze het hele jaar door waterdicht. Waterdichte lamellen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen regen en andere neerslag. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die niet alleen bestand zijn tegen vocht, maar ook roest en corrosie voorkomen. Dit houdt in dat uw buitenruimte te allen tijde droog blijft, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw lamellen overkapping waterdicht.

Lamellen overkapping waterdicht prijskaartje

Zoals u waarschijnlijk wel weet, is elke uitdaging uniek. Dit betekent natuurlijk ook dat elk prijs anders is. De lamellen overkapping waterdicht prijs kan sterk variëren en is afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn bijvoorbeeld:

 1. Afmetingen
 2. Materiaal
 3. Ontwerp en stijl
 4. Installatie

Des te nauwkeuriger wij uw wensen weten, des te specifieker wij een prijsopgave kunnen maken. Daarom gaan wij graag het gesprek aan het met u. Wilt u toch nu al een indicatie van het kostenplaatje? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
lamellen overkapping waterdicht
EG Veranda vestiging

Ook een waterdichte lamellen overkapping in uw tuin?

Staat u te springen om uw tuin om te toveren in een droomproject? Wacht dan niet langer en schakel onze experts in! Heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden of bent u benieuwd wat EG Veranda nog meer voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We voorzien u niet alleen graag van advies over waterdichte lamellen overkapping, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om glazen schuifwanden, kozijnen, binnendeuren en zonwering! Wilt u bijvoorbeeld een stalen scharnierdeur in uw woning laten plaatsen? Schakel ons dan zeker in!

Neem contact met ons op

Niet zeker wat u nodig heeft?

Meneer met zwart haar en blauwe sweater met witte broek

Laat onze specialisten u helpen! Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Plan adviesgesprek
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!