Uw terrasoverkapping laten monteren door professionals

EG Veranda levert uw terrasoverkapping inclusief montage. Het is immers wel zo prettig dat u weet dat uw terrasoverkapping door professionals is gemonteerd. We ontzorgen u dan ook graag van A tot Z. Neem contact met ons op of vraag alvast een offerte aan!

Onze terrasoverkappingen

Voor een terrasoverkapping inclusief montage, kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende modellen: de Primeline Plus, de Primeline R-Plus en de Cubo Line:

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

Primeline Plus

De Primeline Plus overkapping kenmerkt zich door haar halfronde goot. Een goot, zoals u waarschijnlijk wel weet, zorgt ervoor dat regenwater wordt opgevangen en afgevoerd. Uw overkapping wordt inclusief montage van de goot geplaatst. Bij de Primeline Plus is deze dus halfrond.

Primeline R-Plus

In tegenstelling tot de Primeline Plus, wordt de Primeline R-Plus gecompleteert met een rechte goot. Dit lijkt een klein detail, maar maakt of kraakt estetisch gezien een terrasoverkapping, afhankelijk van uw smaak.

Cubo Line

Tot slot kunt u kiezen voor de Cubo Line, welke beslist anders oogt dan de Primeline (R-)Plus. De naam zegt het al, maar de Cubo Line heeft een kubistische uitstaling door haar veel bredere staanders. De staanders van een terrasoverkapping zijn de pilaren die de overkapping stand houden. Het dak van de Cubo Line heeft bovendien geen zichtabre helling.

Plan een adviesgesprek
Terrasoverkapping inclusief montage
Terrasoverkapping inclusief montage

Belang terrasoverkapping inclusief professionele montage

Omdat het zelfstandig monteren van uw overkapping veel tijd kost en iets is waar (veel) mensen weinig plezier uithalen, geven ze het graag uit handen. Maar wij zien het gebrek aan tijd en zin niet als enige reden om de terrasoverkapping inclusief montage te laten leveren. We zetten de bijkomende risico’s voor u op een rij:

  • Veiligheidsrisico’s. Zowel tijdens het zelfstandig monteren, als erna, treden er veiligheidsrisico’s op. Wanneer u bijvoorbeeld niet bekend bent met (bepaalde) gereedschappen, kan dit leiden tot ongevallen. Ook kan werken op hoogte gevaarlijk zijn. De belangrijkste issue is echter de strucurele integriteit. Onjuiste montage leidt namelijk tot gevaar op instorting.
  • Waterafvoerproblemen. Zoals vermeld beschikken terrasoverkappingen over een goot. Als deze goot niet goed gemonteerd wordt, dan ontstaan problemen als lekkages en ophopingen.
  • Niet voldoen aan bouwvoorschriften. De meeste gemeentes hanteren regels voor het plaatsen van terrasoverkappingen inclusief montage. Voert u deze montage zelf uit, dan kan het zijn dat u niet aan de voorschriften voldoet, resulterend in boetes of herstel van werkzaamheden.

Op zoek naar terrasoverkapping inclusief montage?

Bent u op zoek naar een fraaie overkapping inclusief montage? Dan zit u, zoals u inmiddels weet, goed bij EG Veranda. Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten komen vervolgens langs om het afmeten te verzorgen, op basis waarvan we aan de slag kunnen. Hopelijk tot snel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Terrasoverkapping inclusief montage

Laat u inspireren!

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!