Terrasoverkapping

Een mooi open terras in uw tuin kan fijn zijn bij heerlijk weer. Toch is het zonde als u hier op een warme zomerse regendag geen gebruik van kunt maken. Een terrasoverkapping biedt dan meer vrijheid. Het kan heerlijk zijn om hier een gezellige omgeving van te maken. Een terrasoverkapping kan ook iets toevoegen aan de schoonheid van uw huis. Terrasoverkappingen zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, waardoor ze precies kunnen aansluiten op uw huis.

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service

De voordelen van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging aan elk huis. Het biedt een verlenging van het buitenseizoen, waardoor u zelfs tijdens de warme zomerse regenbuien optimaal van de buitenlucht kunt genieten. Maar ook in de koudere maanden heeft een terrasoverkapping zijn voordelen. Denk aan gezellig buiten zitten tijdens de winter, genietend van de knusheid van een winterbarbecue. Een terrasoverkapping met gesloten zijkanten is een populaire keuze voor diegenen die zelfs in de koudere maanden van het jaar buiten willen genieten met de warmte van binnen. Het biedt ook extra bescherming tegen wind en kou, waardoor uw buitenruimte in elk seizoen een comfortabele plek blijft. Bovendien zorgt de vaste structuur voor extra privacy en kan het ook dienen als een extra opslag- of leefruimte, afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Bekijk onze terrasoverkappingen
Terrasoverkapping
Terrasoverkapping

Terrasoverkapping plaatsen

Een terrasoverkapping laten plaatsen kan een complexe opgave zijn. Toch beschikken wij over de kennis en vaardigheden om dit vakkundig uit te voeren. Als eerste wordt samen met u de locatie uitgekozen. Vervolgens bepalen we samen het ontwerp. Daarna plaatsen we de steunpilaren in de gegraven fundering. Vervolgens plaatsen we het dak en tot slot volgt de afwerking. Dit is natuurlijk een korte samenvatting; voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Plan een adviesgesprek

Meer dan alleen terrasoverkappingen

Bij EG veranda geloven we in het transformeren van uw buitenruimte tot een leefbare, comfortabele ruimte, ongeacht het seizoen. Naast onze vakkundige installatie van terrasoverkappingen, zijn wij trots op onze expertise in het plaatsen van glazen schuifwanden. Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomoverkapping werkelijkheid maken!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Terrasoverkapping

Laat u inspireren!

Veranda in de tuin
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden