Zonwering serre

Met de zonwering serre van EG Veranda houdt u uw serre of veranda heerlijk koel tijdens de warme dagen. Wanneer u heerlijk in de serre kunt vertoeven, weet u hoe prettig het is om daar te ontspannen met een prachtig uitzicht op uw tuin. Zonder goede zonwering voor uw serre kan de ruimte echter snel te warm en oncomfortabel worden, vooral in de zomer. Met de zonwering serre van EG Veranda kunt u de temperatuur in uw serre onder controle houden, zodat u er het hele jaar door van kunt genieten. Bij EG Veranda vindt u hét serre zonnescherm dat past bij uw serre!

Plan een adviesgesprek
Open overkapping EG Veranda
overkapping met lamellendak waterdicht

Waarom een serre zonnescherm voor uw woning?

De serre is vaak voorzien van een grote raampartij, wat betekent dat er veel zonlicht en warmte naar binnen komt. Heerlijk wanneer de zon schijnt buiten de zomer, maar in de zomer kan het leiden tot onaangename temperaturen. Een effectieve zonwering voor uw serre helpt niet alleen om de temperatuur te reguleren, maar beschermt ook uw meubels tegen verbleken door de zon. Door de juiste zonwering te kiezen voor uw serre, verbetert u het comfort en verlengt u de levensduur van uw meubels en interieur.

Type screens serre

Met onze serre zonwering buitenzijde kunt u kiezen uit verschillende opties die passen bij uw woning. We bieden keuze uit verschillende ontwerpen en kleuren.

Onderdakzonwering: Ons systeem, gemonteerd onder het dak van uw veranda, transformeert uw veranda en serre in een comfortabele plek. Er zijn diverse ontwerpen en kleuren mogelijk, zodat de onderdakzonwering naadloos integreert met de omgeving. Voor extra comfort is de onderdakzonwering van EG Veranda beschikbaar met Somfy-motor. Deze is moeiteloos te bedienen met slechts één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening.

Ritsscreen: Deze screens voor serres zijn uitgerust met een elektrische Somfy-motor, wat comfort biedt. Daarnaast zijn de ritsscreens voorzien van hoogwaardige doeken van Serge Ferrari. Naast een luxe uitstraling bieden deze screens u ook duurzaamheid. De screens voor serres worden volledig naar uw wensen en behoeften op maat gemaakt. Hierdoor is het serre zonnescherm naast functioneel ook naadloos geïntrigeerd met uw leefomgeving.

Bovendakzonwering: De bovendakzonwering van EG Veranda wordt boven op uw veranda geplaatst. Het bestaat uit verstelbare doeken van hoge kwaliteit die de temperatuur onder de veranda beheersen. Hierdoor biedt het bescherming tegen warme zomerdagen en koudere weersomstandigheden in herfst en winter. Voor extra comfort kan de bovendakzonwering worden geautomatiseerd met een Somfy-motor.

Veranda screens van EG Veranda

Onderhoud van serre zonwering buitenzijde

Door de keuze van onze materialen zijn de zonwering serre doorgaans bestand tegen het veranderlijke weer, zoals regen en wind. Regelmatig reinigen van de serre zonwering buitenzijde en inspecteren op eventuele schade is vaak voldoende. Dit helpt vuil en stofophoping, die niet alleen het uiterlijk aantasten, maar ook de functionaliteit, te verwijderen. Het type onderhoud kan dus variëren, afhankelijk van het materiaal en het gekozen ontwerp van de zonwering serre.

  • Maatwerk
  • Eigen fabricage
  • Snelle levering
  • Budgetvriendelijke opties
  • Persoonlijke service
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!