Overkapping tuin met glas

Bent u zoekende naar een manier om het hele jaar door van uw tuin te genieten, ongeacht het seizoen? Zoek niet verder! Onze elegante overkapping tuin met glas biedt de perfecte oplossing. Ze combineren stijl, functionaliteit en duurzaamheid om een oase van rust in uw eigen achtertuin te creëren. Met onze kennis en ervaring kunnen we u voorzien van maatwerk, snelle leveringen en dit allemaal voor een eerlijke prijs. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan snel de opties hieronder!

  • Elke buitenruimte een stijlvolle upgrade
  • Professioneel en transparant advies
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Snelle levering

Voordelen glazen overkapping tuin

Wat zijn eigenlijk de voordelen van een overkapping tuin met glas? We zetten ze voor u op een rij:

  • Beschermd tegen elke weersomstandigheid: Met een glazen tuinoverkapping tuin kunt u ontspannen en genieten van uw tuin, ongeacht het weer. Regen of zonneschijn, u blijft droog en comfortabel. Het glas beschermt tegen regen, wind en zelfs schadelijke Uv-stralen, zodat uw tuinmeubilair en planten langer meegaan. Daar zegt u toch geen nee tegen? Voor extra bescherming kunt u ook zonwering toevoegen.
  • Stijlvolle inrichting van uw tuin: Onze glazen tuinoverkappingen zijn functioneel en stijlvol. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte en creëren een sfeervolle omgeving waar u kunt ontspannen, dineren of vrienden/familie kunt ontvangen. De mogelijkheden van een overkapping tuin glas zijn eindeloos!
  • Toename van woningwaarde: Een hoogwaardige tuinoverkapping met glas kan de waarde van uw woning verhogen. Potentiële kopers waarderen extra leefruimte en de aantrekkingskracht. Het is een investering in zowel uw comfort als onroerend goed. Twee voor de prijs van één!
voordelen glazen overkapping tuin
overkapping tuin glas EG Veranda

Niet alleen een overkapping tuin glas

We kunnen u niet alleen voorzien van overkapping tuin met glas, maar wij stropen onze mouwen voor meer diensten op. Zo voorzien we u graag van veranda’s, glazen schuifwanden, kozijnen, binnendeuren, zonwering en lamellendaken. Dankzij onze partners kunnen wij elk project voor u realiseren. Op deze manier wordt de relatie tussen binnen en buiten gedefinieerd. Heeft u nog vragen over uw specifieke uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op! Al onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

Volgend jaar ook een tuin overkapping met glas?

Voor u het weet, is het voorjaar weer aangebroken. Daarom moet u in actie komen als u volgend jaar ook een tuin overkapping met glas wil. Het uitvoeren van onze werkzaamheden neemt uiteraard wat tijd in beslag. Bent u nieuwsgierig naar de kosten overkapping laten plaatsen? Lees dan snel verder of vraag een vrijblijvende offerte aan! U mag ook te allen tijde langskomen in onze showroom. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. Onze experts zijn altijd aanwezig voor het uitbrengen van advies over overkapping tuin met glas, mocht u dat nodig zijn. Wilt u echt optimaal beschut zitten tegen alle weersomstandigheden? Dan behoort een lamellen overkapping waterdicht ook tot een prachtige optie. Laat u inspireren!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
tuin overkapping met glas

Laat u inspireren!

Zwarte veranda in de tuin bevestigd aan woning
Veranda met zijwand en spie
Overkapping EG Veranda zij aanzicht
Houten overkapping met elegante schuifwanden
Overkapping
Modern glasdak en aluminium schuifpui
EG Veranda Prime Line Plus vooraanzicht
Terrasoverkapping met zonwering
EG Veranda terrasoverkapping
Stijlvolle glazen schuifwanden
Prachtige buitenruimte met schuifwanden
Houten overkapping met glazenschuifwanden
Inspiratie Cubo Line Veranda
Overkapping met glasdak en glazen wanden
x

Showroom Zomeractie!

Kom nu naar onze showroom in Venlo, bestel uw volledige veranda en ontvang een gratis tuinset t.w.v. € 1.000,-!

Bekijk de actie!